likgiltig?

jag känner mig ganska likgiltig till allt just nu. känns som att jag ändå inte kan fixa ihop skolan på den tid som är kvar. Det kommer ändå att gå åt helvete. Jag orkar inte ha dåligt samveta varje gång jag är hemma pga att jag mår dåligt. Men det värsta är nog ändå då man påbörjat ett grupparbete i skolan och känner att man sviker de andra i gruppen. då får jag riktigt dåligt samvete men annars så känner jag mig ganska likgiltig till det hela . Eller det går i perioder ibland tänker man att utan utbildning är du körd medans ibland känner man att det finns andra möjligheter. Är så jobbigt att slitas mellan alla dessa känslor vill inte gå i skolan men jag försöker. borde ha gått dit idag men pallar det inte får ont i magen och illamående bara av tanken . Det tror jag mycket beror på att jag har varit hemma hela förra veckan och då blir det svårt att komma tillbaka. Men imorgon så har vi kort dag och då ska jag tvinga dit mig själv. så har jag i och försig sagt i flera dagar men imorgon så är det på allvar !!!!

oro över livet

känner en sån total oro över hur allt ska gå med mitt liv. har verkligen mått skit i helgen har haft sån magkattarr att jag vet inte vad. det är väl lite bättre på den fronten nu men inte direkt bra. har inte klarat av att gå till skolan idag heller vilket jag har dåligt samvete för . ska jobba ikväll 17-20. det känns väl inte direkt så jättebra känns nästan som att jag inte klarar det men det ska nog gå om jag tvingar mig själv är ju trots allt bara 3 timmar. det värsta är om man träffar nån från skolan som ser att man jobbar fast man inte vart i skolan . Men bara för att jag inte klarar skolan så hjälper det inte att jag bara sitter inne det vet jag ju själv att jag måste tvinga mig själv att göra saker för att inte bli fast hemma i sängen. Jag vet inte hur det ska gå med allt i mitt liv oroar mig över vad som ska hända efter skolan med tanke på mina dåliga betyg mm. Vill verkligen men pallar inte alls med skolan just nu. denna period på året är den absolut värsta så har det varit i alla år. vill helst bara gå i ide och vakna i maj eller nåt sånt

allt skiter sig

har egentligen så fruktansvärt mycket som jag måste göra
SKOLA, STÄDA, DISKA , TVÄTTA allt detta för att inte göra alla i min omgivning besvikna. Men det är bara så att jag inte pallr med allt detta. så fort jag försöker att utföra något av alla dessa viktiga saker så börjar jag bara att må så dåligt. Jag mår dåligt jämt tycker jag så fort jag blir minsta lilla pressad över något så mår jag dåligt iallafall under vinterhalvåret. på våren och sommaren är det lixom en annan sak. Skolan är nog det största problemet egentligen . den här veckan har jag inte varit där alls har inte pallt och har till på köpet fått magkattarr som får mig att må ännu mer pissigt. började iallafall att diska nyss men det gick bara en liten stund så blev jag trött och fick ont i magen igen . Fan jag vet ju att Ronnie blir jättebesviken då han kommer hem och jag inte gjort nåt trots att jag varit hemma hela dagen . men det är de som är grejen då jag vet att de förväntas saker av mig klarar jag inte av det . med vissa undantag för jobbet för där känns det annorlunda på nåt sätt vet egentligen varför men så är det.

tankar

tankarna bara yr i huvudet på mig vet inte vad jag ska göra med alla tankarna ena stunden negativa andra stunden mer positiva tankar . känner mig så splittrad i cad som är viktigt in mitt liv

Godmorgon kl 15:12

jag har nyss klivit upp ur sängen . hur lyckas jag att först sova hela natten och sen till 15 på eftermiddagen. jag tänkte faktsikt gå till skolan imorse jagv klev upp och gjorde allt sånt men sen kände jag att jag inte pallade med det. så jag gick och la mig och tänkte att jag kan väl sova nån timme eller så. men sen vaknar jag klockan 15. Är så typiskt mig att nästan gå i ide under vinterhalvåret. jag mår aldrig bra under vintern och lyckas heller aldrig sköta skolan då. Så får väl se hur jag ska lösa allt med skolan med tanke på hur mycket efter jag är där. kanske ska jag plugga upp betygen nästa år eller nåt. för det är alldeles för mycket för att jag ska ha en chans att fixa det i år. Men men det ordnar sig nog . det måste det göra annars vet jag inte vad jag ska ta mig till.

nyss hemkommen

japp då har man nyss kommit hem från jobbet då! det känns roktigt skönt att ha gjort bort detta dryga arbetspass. fast det värsta var ju ändå vädret då jag skulle dit . det snöade så att jag inte såg vart vägen var någonstans och det är inte roligt då man måste köra bil i sånt väder. kvällen avlöpte annars ganska lungt inga bråk eller så men det var mer folk än jag hade förväntat mig att det skulle vara . men nu ska jag väl bege mig till sängen och sova .ska bli skönt att ligga och sova bort halva dagen imorgon det är det som är det bästa med att jobba natt. att man har en godtagbar ursäkt till att sova hela dagen :)

filosoferar

ska göra en filosofi uppgift om livets mening och sånna grejer och vad som är viktigt för en själv och sånt så nu har man fullt av sånna tankar i huvudet . det har man ju i och försig nästan hela tiden men det som är svårt är att formulera dem på ett bra sätt plus att man ska dra in vad olika filosofer tycker detta krånglar till det nåt enormt tycker jag och vad är nu en människa hm det är en svår fråga som man kan suga på hur länge som helst.

sovardag

idag har jag haft sovardag eftersom jag jobbat inatt. känns som att det inte ens skulle ha vart nån helg för den har bara svishat förbi. imorgon är det skola igen vilket känns ganska gruvsamt. är så jobbigt då man känner att man inte behärskar det man håller på med. får väl se hur det går men jag ska försöka iallafall. har föresten fått ett nytt intresse. har börjat att lägga ut saker på tradera och det är rätt kul att se hur det går för grejerna man säljer .

yr

jag är så fruktansvärt yr idag hela världen bara snurrar undrar vad det beror på ! jag har haft så här förut också så jag vet ju att det inte är nåt farligt men det är otäckt iallafall. hm jag hade ju tänkt att gå till skolan idag ju men nu sket de ju sig då jag blir såhär.

evig trötthet

jag är så trött så trött hela tiden är jag trött bara sover och sover . spelar ingen roll hur mycket jag sover så är jag ändå trött. jag vet att jag blir trött av att jag sover för mycket. men samtidigt så klarar jag inte av att sova mindre. jobbigt allting just nu känns det som vill bara lägga mig ner och sova i ett sträck tills sommaren kommer för så blir allt lite bättre det vet jag

tillbaka

jahapp då var man tillbaka i skolan igen då känns inte så bra då jag tänker på alla ämnen jag valt bort eller inte gjort tillräkligt med uppgifter i för att få godkänt. jag kanske borde ha arbetat hamma under lovet men jag har känt att det var viktigare att koppla bort skolan och allt jobbigt jag har inte pallt med att plugga. det är som en spärr som gör att jag inte tycker att saker jag gör duger. jag vet innerst inne att jag skulle kunna göra uppgifterna men sen när jag försöker så känns det bara som att det jag gjort inte duger ush har sån ångest över allt med skiolan och börjar tänka på vad jag ska ge för ursäkt för mina dåliga betyg då jag ska söka jobb i framtiden . känns som om allt är hopplöst och jag vet inte hur jag ska ta mig ur allt

skola

imorgon börjar skolan det känns bara så ush hatar verkligen skolan har kommit så mycket efter att det aldrig kommer gå att reparera. mår verkligen skit bara av att tänka på skolan

Händelser i mitt liv 2005

1/1: året började med bråk mellan mig och R pga att R på nyårsfesten blivit för full och odräglig och lämnat mig ensam vid 12 slaget fy R jag blir fortfarande lite sur faktiskt då jag tänker på det

Jag har genomfört en stor tandläkarbehandling som jag länge varit livrädd för. denna tog stora delar av året pga folktandvårdens inefektivitet.

12/2 R fyllde 25 och fick en DVD brännare som nu resulterat i 400 filmer

19/2 skaffade hemtelefon och bredband

9/4 började jobba helger och kväller på mcdonalds

20/5 förlovade mig med R

27/5 tog min första körlektion på körskola

10/6 SOMMARLOV

26/6 fyllde 18 år

17-20/7 var i stockholm och kollade läget lite

I övrigt var sommaren rätt dålig med mycket regn och då det väl var fint då jobbade jag

31/10 tog körkortet

I övrigt så har året varit rätt jobbigt har inte riktigt hittat någon mening med mitt liv känns det som . skolan har gått ännu pissigare än tidigare år och nu ser det riktigt illa ut. jag har dock blivit mer självständig under året både pga jobbet óch körkortet. det har blivit en hel del jobbande under året vilket har ineburit en bättre ekonomi. körkortet var en stor seger för mig eftersom jag aldrig trodde att jag skulle ha förmågan att klara av att ta det. Något som dominerat 2005 är sängen som jag legat i åtskilliga timmar det har blivit alldeles för mycket sömn under detta år och jag måste verkligen jobba på att sova mindre under 2006 för så här kan jag inte ha det jag hinner ju inget annat än att sova jobba skola.

att sova på fel tid

jag är specialist påm att sova då jag inte ska sova .jag sover hela dagarna om jag får chansen och om jag inte sover på dagarna så går jag genast och lägger mig då jag kommer hem och sover bort större delen av kvällen . jag pallar helt enkelt inte med all press det är så skönt att bara få krypa ner i den varma trygga sängen och sova bort allt jobbigt slippa känna skuld över att man inte gör det man ska och att man inte duger .

borttappad cola

har tappat bort en cola som jag var säker på att den fanns . hur man nu tappar bort en 1,5 liters cola är väl ett mysterium i sig men jag är säker på att den fannns här tidigare. men nu börjar jag nästan att tvivla ush vad jobbigt det är då man inte kan släppa en sak bara för att man är så säker.
RSS 2.0