omformaterad

Idag har vi formaterat om hårdisken känns skönt att få bort allt som bara jävlades men jobbigt nu att behöva skaffa alla program igen :(  Dessutom verkar det som att vår dvd filmslista försvunnit så det blir väl bar att sätta sig och skriva en ny

har jag IBS?

Jag börjar fundera på om jag har IBS. Jag har ju länge länge haft problem med min mage och så. De flesta säger att min risiga mage beror på all min ångest och oro men det kanske är en kombination. för jag känner verkligen igen mig i beskrivningarna jag läst om IBS.  Jag skulle gärna vilja ha kontakt med någon som har IBS för att kunna ventilera det hela lite mer

19 år utan rättigheter

Jag är så orolig hur allt ska gå. jag har inget jobb, jag är långt nere i ett hål och försäkringskassan hör aldrig av sig ju. Jag är 19 år vilket betyder inga rättigheter till a-kassa eller någon annan typ av ersättning. Om inte möjligtvis från soc då men då måste jag leva upp alla mina sparpengar först vilket inte känns lockande alls. ush det här tar kål på mig jag orkar inte mer snälla fixa min ekonomiska situation så kanske jag mår lite bättre iallafall.

bokbeställning med Rosing

Jag beställde böcker från bokus idag, det blev Den nakna sanningen med Linda Rosing . Jo jag vet jag gillar egentligen inte henne men jag kunde inte stå emot nyfikenheten
Även nya linda skuggeboken i pocket och genom helvetet   om fotboll kärlek och anorexi hamnade på beställningen . Det blev runt 150 spänn för altt inte så farligt egentligen men jg får dåligt samvete ändå för jag har ju trots allt ingen inkomst och lever på mina sparade pengar + att jag faktiskt köpte böcker i stan idag med eller jag köpte en resten betalade farmor och den jag köpte ska dessutom mamma få i födelsedagspresent.

ovetande gravid

Blir så förbannad då jag läser sånna här reportage. den 16 år flickan hade sökt läkare eftersom hon hade ont i magen och inte fått någon mens på flera månader. Det enda doktorn gör är att säga att hon inte är gravid  och skickade hem henne med värktablettter. Tiden gick och så småningom ypptäckte hon att hon var gravid. Då var hon redan i 25 veckan och det var för sent för abort.  Nu har hon fått sin lilla bebis som dessutom föddes för tidigt och givetvis kommer det säkerligen älska barnet över allt annat men det är verkligen ett grovt fel läkaren gjort. Man blir ju lite orolig  då man läser att läkare gör så allvarliga felbedömningar. Går man till läkaren ska man väl kunna lite på att få ett korrekt svar på vad man drabbats av och graviditet är ju inte direkt en av de svåraste tillstånden att uptäcka.

hemska bussolyckan

hemska bussolyckan

Ush så hemskt med bussolyckan som hände i morse utanför upsala. 6 människoliv släcktes bara sådär och många skadades. man ska tänka på att ta vara på varje minut man har av livet för det kan ta slut så fort. Jag skänker en tanke och tänder ett ljus för de som gått förlorade i olyckan och dess familjer och vänner. Sånt här borde inte få hända men gör det tyvär ändå.

datorn

Vi har fått igång datorn nu iallafall fast det var en kabel innuti som gått sönder. har flyttat över det vi ville ha till andra hårdisken så att vi kan instalera om allt på den andra . Hoppas att det ordnar till sig med datorn nu bara.

farmor och bokrea

var i stan med farmor idag . Vi kikade lite på bokrean och jag köpte några böcker tänkte ta och visa er dem senare eftersom jag är så trött nu. En bok jag dock fått för mig skulle vara på rean men  jg inte hittade var den nakna sanningen med Linda Rosing nån som vet om den finns på nån bokrea?

Ta dig inte vatten över huvudet

jag säger bara det utför inga saker du inte kan med med din dator för det kan  gå riktigt illa jag försökte mig på expressens smarta tips för en snabbare dator. Vad som hände var att datorn nu inte funkar alls. Så typiskt och jobbigt och nu måste vi få nån som fixar det och kanske så kommer allt vi har på datorn som , digitala foton, filmlistan med över 700 filmer all musik att försvinna. Så dum man är som inte har gjort nån sorts backup på det men det är lätt att vara efterklok

datorjävel, HJÄLP

Åh nu har min dator kukat ur rejält.  Jag som bara skulle göra några av expressens tips för att få en snabbare dator. Nu går den inte ens att starta. inge bra och har jag riktigt otur är alla mina bilder min filmlista och sånt borta.  står nåt om Floppy disk(s) fail (40) bland annat . Nån som är duktig på datorer och kan hjälpa mig snälla.  Om  ni undrar hur jag kan skriva här då datan är paj så har vi två men vi har allt viktigt på den andra ju . SÅ snälla HJÄLP

dämpat lampa

vi satte upp lampan i hallen idag. Den som Ronnie fick av mig i födelsedagspresent. Det blev mycket ljusare och bättre i hallen nu inte så mörkt som det alltid är eftersom hallen saknar fönster. Nu slipper vi ha de starka spotlight lamporna i taket  tända hela tiden för att ta oss fram plus att det blir mysigare med lite mer dämpat ljus

söndag

En ny dag nya möjligheter eller hur man brukar säga. Har ingen aning om vad jag ska göra idag antagligen inte så mycket kanske se en film på den nya dvdn? Jag har tvätt i maskinen också fast den måste jag skölja om för att jag låtit den vara alldeles för länge :(   Ja vi får väl se vad dagen har att erbjuda men det lär ju inte vara mycket som sagt.

gratis kådisar

hittade en väldigt rolig sida där man kan samla poäng genom att klicka på reklam och liknande  och som belöning få gratis kondomer. En väldigt smart ide tycker jag skydda dig och gå med du med.

tabubelagt

Jag känner mig ibland så otroligt onormal jag skäms att jag skriver ut här om min ångest och allt det jobbiga. Men samidigt orkar jag inte gå runt och hålla det innom mig jag orkar inte skämmas över att jag mår såhär ibland. jag kommer att bli helt bra hoppas jag och tror men jag tror även att det är viktigt att under den tid det är jobbigt få ventilera det fritt  och slippa skämmas hela tiden. Det  är så dumt att psykiska åkommor är så tabu medan inte fysiska är det. Det gör det bara svårar att ta sig ur det då man hela tiden måste gå runt och lådsas att allt är bra.  Jag är lite rädd att folk jag eller min familj känner ska läsa och tycka jag är helt knäpp men samtidigt så  orkar jag inte om jag inte får ventilera ur mig det jobbiga och få  någon som förhoppningsvis förstår.

Xanor depot

Jag har ju fått  xanor depot utskrivet av min läkare nu sist jag var där.  1 mg som jag ska ta 3 tabletter om dan av . förut så hade jag vanliga xanor 0,25 som jag tog bara då det var nödvändigt. Nu är jag skitorolig att jag ska bli beroende av skiten för efter vad jag läst i andra bloggar och annat på internet är det lätt att bli det . Jag vill må bra nu ingen mer ångest inga mer mediciner som dämpar nån ångest utan bara bra på riktigt. jag skulle behöva ett jobb för jag mådde trots allt bättre då jag jobbade. Dumt att jag sa upp mig men jag orkade inte mer på de vilkoren som var då. allt ordnar sig nog . Blir superflummigt inlägg men känner att jag bara måste få ur mig allt som ligger och trycker här inne i mig.
RSS 2.0