sista veckan

Då har sista semesterveckan börjat och det känns lite tungt att allt återgår till vardagen igen om bara en ynka vecka.

toakatter

Idag hände det en lite olycka igen... Vi hade haft främmande som glömt att stänga toalocket efter sig, självklart lyckades ju Selma hoppa/ ramla ner. Men som tur var kom hon upp själv och blev bara lite blöt. Sådan mor sådan dotter kanske man ska säga för Millan lyckades också ramla ner i toan då hon var liten.


Selma gumman


Selmas mamma Millan som kattunge

ensam

Idag har vi varit på Näske krog och ätit  mat med några kompisar, kostade 500 spänn för mig och R vilket jag egentligen tycker är lite dyrt, men är det semester så är det.  Nu har R åkt iväg på konsert inne i stan så jag är ensam med katterna och tvn hela kvällen.

regnar in

Idag öser regnet ner, känns som att det aldrig ska sluta. Då jag hämtade posten märkte jag att det regnat in i postlådan och min plaza interiör var dyngsur. Jag kunde ha varit på bättre humör om man säger så.

Liten blir stor

Selma har hunnit blivit 3 månader nu och växer så det knakar.  Hon är så mysig och sover i vår säng varje natt och busar runt och biter oss i tårna.  Ett riktigt matvvrak är hon också och äter ALLT hon kommer över.

Trött & less

Trött och less och ångesten över att Ronnies semester snart är slut börjar komma smygande.

huggorm i köket

Glömde berätta en sak som hände i helgen. Låg på soffan i köket och vilade lite då jag såg hur något ringlade sig fram över golvet, tittade lite nogrannare och ser att der är en huggorm bara några meter ifrån min systers kanin. Säger till pappa som får komma och ta hand om den. Vilken tur att den inte bet kaninen och att Ronnie inte var i närheten han som är så rädd för ormar.

mysig helg i skärgården

I helgen har vi varit i mina föräldrars sommarstuga i nordingrå. Vi har varit ute och fiskat och haft det mysigt.Vi lade ner några nät, spännande att se om man fått något.


I det här nätet fick vi en sik, Totalt fick vi 5 sikar, en liten öring och en ganska liten regnbåge.


Långt borta ser man vår sjöbod.

Utkast: I helgen  ...

I helgen  har vi varit i nordngrå i vår sommarstuga.


Vi tog båten och åkte ut och lade lite nät, långt borta på bilden ser man vår sjöbod
Svininfluensa

Är det fler än jag som känner sig lite orolig angående svininfluensan?

Ikea

De senaste dagarna har jag haft fullt upp. I Tisdags var vi på ikea och igår satt jag barnvakt till en sjövild liten 9 månaders tjej. På Ikea köpte vi inget speciellt men det var roligt att komma iväg lite iallafall.  Nu ska jag försöka få något vettigt gjort.

fönster

Idag har vi dragit igång med lite fönsterrenovering . Att skrapa och måla fönster är nog något av det tråkigaste som finns, men det måste ju göras.  Dock har vi köpt två nya fönster som ska in på toa och i datarummet, så där slipper vi skrapningen och eländet.

Marknad

Idag har det äntligen varit hyffsat väder efter en tid med regn och rusk. Vi var iväg en sväng på  nätramarknaden och kikade men det fanns mest småplock man redan har för mycket av, så vi köpte inget. Sedan har vi grillat och resten av kvällen blir det nog väldigt lungt skulle jag tro.  

Utkast: Häromdagen var ...

Häromdagen var vi på sopstationen och slängde lite skräp

dåligt väder

Här har det varit regn och rusk sedan semestern började, så typiskt. Men vi passar på att städa och rensa här hemma i hopp om att få lite bättre ordning. Vad gör ni då det är dåligt väder?
RSS 2.0