trasig

Min dator är fortfarande lite halvtrasig och jag kan inte länka eller lägga upp bilder från den :(. Så det är därför det är så dåligt updaterat här om någon undrar.

dagen

Idag har vi haft fullt upp med att hjälpa R s bror att flytta. Har varit borta hela dagen och är väldigt trött nu och det ska bli skönt att krypa ner i sängen.

google

Tänker, nojjar och oroar mig, googlar lite och blir ännu mer orolig. Hoppas på hypokondri.

8 år

Idag är det 8 år sedan jag och Ronnie blev tillsammans :), tiden går så otroligt fort.

förlåt

Förlåt att jag varit lite frånvarande på sista tiden, jag har lite problem med datorn.  Den funkar men knappt och jag kan inte ladda upp bilder och det är så tråkigt att blogga helt utan bilder i längden. Jag kan inte länka heller märkte jag nu.
  Sedan sist har jag hunnit varit och  träffat en tjej från OA (organiserade aspergare)  mycket intresant att få prata med någon som vet lite hur det är. Kändes mycket mer positivt efter det. 

Som vanligt

Måndag igen då och här flyter allt på som vanligt. förkylningen ligger kvar på samma nivå, kanske till och med lite bättre och jag kan konstatera att jag slapp bli superförkyld över helgen.  Det tackar jag för.  ( I samma stund jag skrev det känner jag mig genast lite mer snuvig ...)
Ska försöka ta ett ryck och städa undan lite saker nu och se om jag hittar lite saker jag förlagt.

Katt fast i träd

Idag lät vi Selma gå ut en stund själv tillsammans med mammakatt Millan.  Plötsligt hade Selma  klättrat upp i en hög tall , hon klättrade högre och högre upp och sedan satt hon där högst upp och jamade.  Det tog närmare 2 timmar innan vi lyckades få ner henne och vi kunde andas ut igen.  Nu får  hon nog hålla sig inne ett tag till tror jag för jag vill inte att hon ska göra om samma misstag igen.  

svininfluensa - hypokondrisk

Sitter uppe och hostar, det retar i halsen och ju mer jag harklar mig och hostar ju mer irriterat blir det, en riktigt ond cirkel det där.  Ska ta ett glas saft och försöka gå upp och lägga mig tror jag.  Hoppas verkligen jag slipper bli mer sjuk, jag nojjar ju hela tiden om svininflensan och inbillar mig att jag har den hypokondriker som jag är.

hosta

Är fortfarande lite förkyld, känner mig irriterad i halsen och hostar slem som smakar var. Snuva har jag inte så mycket än iallafall.. och jag håller alla tummar för att jag slipper bli mer sjuk. Är dock lite orolig över den här jäkla  svininfluensan men att ha lite hosta och irriterad hals kan väl knappast vara det eller?

dataproblem

Min dator har fått något tuppjuck. När jag ska stänga ner ett internetfönster så slutar internet att fungera och alla fönster stängs ner. Någon som vet varför det blir så och vad man kan göra åt det?

förkylning

Känner mig lite kraxig i halsen, fan jag vill verkligen inte bli sjuk nu igen. Jag var ju förkyld för bara en månad sedan. R är jätteförkyld och det går ju inte att undvika bacillerna då man bor tillammans.  Håller tummarna för att jag slipper bli sjuk.

Söndag igen

Söndag igen då och jag nämner ännu en gång hur fort tiden springer iväg. Igårkväll var vi hos ett par vänner som bjöd på tacos, mums.  Så trevligt att hitta på något tillsammans synd bara att man gör det för sällan. Nästa gång tänkte jag att vi skulle bjuda på mat men jag skulle gärna vilja få lite bättre ordning här hemma först. För nu har vi ett jäkla kaos pga renoveringen som aldrig riktigt tycks bli färdig.

Regn?

De har pratat om regn i flera dagar, men här är fortfarande fint väder :)

väntar med spänning....

Jag har skickat sambon på affären och väntar med spänning på om han ska komma hem med rätt varor...

höst

1 September idag vilket betyder att hösten är på väg vare sig vi vill eller inte. Vart tog sommaren vägen?

RSS 2.0