proppmätt

Kom hem nu efter att ha varit på middag hos mina föräldrar . Var väldigt god mat och nu är jag proppmätt. Ska vila en stund nu. Har fortfarande ingen aning om vad vi ska göra ikväll men just nu känns det som att jag lika gärna skulle kunna vara hemma, ta det lugnt och se på tv. Men man får väl se hur det blir med den saken

nyårsafton

DÅ var det nyårsafton då  och som vanligt har vi ingen aning om vad vi ska göra ikväll . Blir iallafall mat hos mamma och pappa men sen vet vi ite alls . Att det alltid ska vara så varje nyår.

nerkissad tidning

I dag då jag skulle hämta tidningen så var den alldeles blöt. tror att det är någon av katterna som kissar på den . Jäkla katt  de brukar ju inte kissa på andra saker än i lådan men kanske var lådan för smutsig eller något.  Idag ska vi till farmor på middag så jag får väl läsa tidningen där då.

Anton & Affe

Jag sitter och lyssnar på Anton & Affe rätt trallvänlig musik faktiskt men tycärr får jag inte tag i alla låtar jag vill ha av dem.

trasigt kakfat

Var in till stan med mamma idag . Bytte ett kakfat jag fått av henne i julklapp, det gick inte att sätta ihop det. Fick pengarna tillbka eftersom de inte hade några kakfat kvar. Får väl se om jag hittar något annat kakfat någonstans som jag kan köpa.  Ikväll kommer ronnies mamma känns lite drygt att ha dem här på en fredagkväll men de ska hjälpa oss med datorn och så. 

film utrensning

Vi har gjort en liten utrensning här hemma och säljer nu lite filmer vi har dubletter av. Man kan ju inte spara på allt har vi insett . Vi säljer titlar som, tomten är far till alla barnengrabben i graven bredvid. och många flera.. Vi har inte hunnit lägga upp alla utrensade filmer än men det kommer inom kort.   Så gillar du film får du gärna ta dig en titt.

året som gått

* Vad gjorde du 2006 som du aldrig gjort förut?

Jag tog studenten och slutade skolan för gott . Åh gud vilken underbar känsla
* Dog någon i din närhet?
Ja min morfar dog.

* Vilka länder besökte du?
eh inget var bara i sverige hela året

* Vilket datum från 2006 kommer du minnas, och varför?
dagarna i juni kring studenten
* Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2006?
hips dont lie och boten anna

* Blev du kär under 2006?
nja jag var ju redan det innan men kärleken bestod även under 2006 om man säger så.

* Vad gjorde du på din födelsedag?
firade hemma hos mina föräldrar med min familj

* Vad hade gjort ditt år mycket mer njutbart?
En reda till stockholm hade ju inte suttit gel och ett riktigt jobb. Men jag får väl hoppas att de kommer under 2007

* Hur höll du dig från att bli galen?
fokuserade framåt.

* Vem var den bästa nya personen du träffade?
Hm jag vet inte om jag träffade så många nya personer faktiskt.

bio och ont

Har kommir hem nyss har varit på bio och sedan hos mina föräldrar. Vi såg Göta kanal 2. Kanske inte världens bästa film men lite rolig måste jag erkänna att jag tyckte den var. Nu ska jag gå och lägga mig och vila för jag har så fruktansvärt ont i bihålorna.

foppatofflor

Idag har jag och Ronnie varit i stan en sväng. Bytte mina foppaskor till ett par i en storlek mindre jag valde dock fortfarande ett par lila. De  förra var ju alldeles för stora . De här nya känna nästan lite små men de säger att de går ut sig så jag får hoppas på det.  Vi var även och hämtade ut våra biobiljetter tills imorgon . Hoppas att filmen inte är lika dålig som alla recencenter säger .

skinkan försvann

Lite snopet för denna kvinna som skulle laga til sin stora  3,6 kilos skinka. Då den var klar och hon öppnade folien så fanns endast 0,9 kilo kvar av den stora skinkan 3/4 delar av skinkan har alltså försvunnit . Okej att  skinan krymper vid tillagning men såå mycket borde den inte krympa tycker jag.

dan efter

Då har man hämtat  sig lite efter den stora dagen  då  .Det känns som att det här är den ultimata dagen att bara ligga på soffan och ta det lugnt på.  Fick massor av fina prylar igår plus att jag fick rätt mycket pengar som alltid behövs särskillt nu då jag inte har något jobb.  Ska gå och lägga omkull mig och läsa en tidning och bara vila sedan dags att åka och äta hos mamma och pappa. Ännu mer julmat ska det bli idag .

julaftonsmorgon

Då var det Julafton då . känns lite konstigt faktiskt, vi har ju ingen snö och det är 5 grader varmt hade gärna önskat mig annat väder. Men men det är som det är inget jag kan göra något åt ändå.

Fick paket inatt för Jag och ronnie kunde inte hålla oss från att öppna varsitt  Av honom fick ´jag ett par lila foppatofflor . Har ju länge velat ha ett par av dessa praktiska skor men har varit allt för snål . tyvärr var de lite stora så det blir nog att jag får lov att byta till en storlek mindre. Ush jag hatar att gå och byta saker det är det värsta jag vet. Av mig fick Ronnie pengar för att gå och se filmen göta kanal som jag reserverat platser till . Jag vet ju att han så gärna vill se den fast jag är lite kristisk till den .  Tänkte ju egentligen ge honom biopresentkort eller nåt men det blev inte av att jag fixade det så jag slog in lite pengar istället. Hm tro vad det är  i alla andra paketen som ligger under granen?? jag är nyfiken men det får jag inte veta förens ikväll. Ha en trevlig jul på er.

God jul

Då  var det julafton då . God jul på er allihopa och hoppas att ni får en supertrevlig jul.

dan före dan.

Oj vad tiden går fort nu är det redan den 23 December och alltså dan före dan . Mycket att göra och känner mig lite småstressat . Vad gör ni en kväll som denna? och hur firar ni jul?

Julklapparna klara

Äntligen har jag kommit på en ide på vad jag kan ge ronnie i julklapp skönt att ha det löst iallafall.
RSS 2.0