magkatarr

Här skrivs inte mycket nu förtiden, har så mycket annat att tänka på så det blir som inte av.  Har inte mått så bra i några dagar nu heller har magkatarr nu igen.  Dessutom har det varit lite jobbigt nu när jag slutat med mina antdepp medicin men jag hoppas det är övergående.  Var på vårdcentralen idag bara för säkerhets skull där klämde de på magen och lyssnade på tarmarna men hittade inget konstigt puh.  Ska dock tillbaka på måndag och ta lite prover för att kolla så jag inte har uvi eller någon infektion, hatar verkligen blodprov men det är väl bara att bita ihop och vara duktig. Tycker det var synd att de inte kunde ta proverna idag men de hade redan skickat alla prover då jag var där så därför blev det måndag.

klippt mig

Idag har jag äntligen tagit mig för att klippa mig. Klippte rejält och då jag klev ur frisörstolen var det en gigantisk hög med hår på golvet. Känns kanske aningen kort men jag kan fortfarande få ihop det i en hästsvans och dessutom växer mitt hår som ogräs, så snart är det långt igen.

mörker

Söndag igen och vädret är grått och det regnar, som vanligt alltså.  Det enda nya idag är ju att vi ställt tillbaka klockan en timme så det blir mörkt ännu tidigare om dagarna. 

ny design

Hittade ny superfin design på bloggdesign.nu.  Skitbra för sånna som mig som inte kan något om bloggdesign :)

Gemensamt täcke


Sitter och kikar igenom ikeas hemsida och fastnade vid sängkläderna.  Vem vill egentligen ha ETT stort täcke att dela på. Jag skulle tycka det var fruktansvärt att inte kunna vira in mig hur jag vill i mitt alldeles egna täcke och jag är säker på att min sambo tycker likadant.  När jag funderar lite närmare på det så ser jag framför mig hur vi sitter i sängen mitt i natten och bråkar om vem som tagit största delen av täcket, kanske kan man göra någon sort mittmarkering? Äh vi håller oss till varsitt täcke så slipper vi den konflikten iallafall.
Men jag är fortfarande nyfiken hur tusan ni med ETT täcke löser det?

magkatarr

Jag har fått magkattarr igen, det suger i magen och jag mår illa. Antagligen beror det på att det varit lite mycket nu ett tag och att jag funderar för mycket . Jag har ju även slutat med sertralinet för några veckor sedan som jag ätit i nästan 10 år och jag antar att man kan få lite utsättningsbesvär av det med.
 Har inte sovit många minuter inatt utan istället suttit uppe med magont och ångest :(.  Äter omeprazol och håller tummarna att magkattarren går över fort och att det bara är en tillfällig svacka.

tävlar


"Jag är med och tävlar hos Elin – Ett hus till oss, om ett VALFRITT smycke hos Creative Lounge Webshop! Ta chansen och tävla du med!”

Alla kan vara med och tävla!

järnbrist

Farmor tror tydligen att jag har järnbrist och har då varit snäll och införskaffat den här flaskan till mig.  Jag är som vanligt kritisk till allt jag inte riktigt känner till, är rädd att må  illa eller få ont i magen av den. Någon som testat denna produkt?

Billy Bjästa


Ikeas kända bokhylla BILLY fyller 30 och för att fira har man kommit ut med lite nya varianter. Bland annat denna manga inspirerade hylla som heter BILLY BJÄSTA. Äntligen har de alltså fått upp ögonen för min ort :) Funderade ett tag på att köpa en hylla bara för namnets skull.  Min sambo tyckte dock att hyllan var gräslig och sa att om jag ville ha en fick jag åka alla milen till Ikea själv, lasta in i bilen , ur bilen och montera den själv för han skulle inte på något sätt vara inblandad i att en sån ful hylla kom in i hans hem.  Det blir alltså ingen sån hylla här hemma och ska jag vara ärlig så tycker  inte jag heller att den är så snygg.

ångest

Idag har inte varit en toppendag,vaknade inatt med hemsk ångest och var uppe och mådde dåligt. Så idag har jag mest vilat och försökt må lite bättre. Jag tror och hoppas att det är att jag slutat med medicinen nyligt som ger ökad ångest och att det ska gå över bara kroppen har vant sig vid att inte få någon medicin.

väntar..

Väntar och väntar,jag hatar att vänta får licksom inget gjort då. Just nu väntar jag på  att hon från habiliteringen ska komma.Känns inte alls bra att få hit någon jag inte känner.

heldag

Idag har vi varit på Ikea hela dagen och nu är jag trött som attan. Blir nog sängen snart tror jag.

mensvärk

Igår och idag har jag haft jättejobbig mensvärk, blä men jag tror det börjar bli bättre nu. Dessutom har jag en visdomstand som håller på att växa ut och gör ont :( Bara gnäll här idag men jag hoppas kunna återkomma med något trevligare imorgon :)

törs jag?

Ikväll har jag haft en massa ångest och mått rätt kast, så jobbigt då man får sånna dagar. Nu sitter jag uppe och funderar på om jag  ska försöka gå och lägga mig men jag vet inte riktigt om jag törs. Är så rädd att vakna upp med en panikångestattack, det är nog något av det otäckaste jag vet att vakna illamående med kroppen som fullständigt skriker av panik och vill fly men det finns ingenstans att fly.
  Jag testade förresten lergigan idag som jag fick utskrivet istället för stesolid och jag tycker det verkar funka, och det är ju super då det är mycket mildare och inte beroendeframkallande. Fattar bara inte varför de inte  försökt byta tidigare då jag haft stesolid så många år och nu när den väl byttes ut var det för att jag sa åt dem att jag ville testa lergigan istället. Har slutat helt med sertralinet nu också och det känns skönt att vara medicinfri även om jag har lite små utsättningssymtom men de försvinner väl förhoppningsvis.

vinter

Nu börjar det bli riktigt kallt ute och känns lite som vinter, häromnatten hade vi 4 minus brr. Jag måste gå ut och ta in alla krukor och annat så de inte fryser sönder.
RSS 2.0