fiska

Vi har köpt fiskeutrustning nu för ett par dagar sedan. varsitt spö och en massa drag. För det behövs för Ronnie kastar ju bara bort alla . Synd bara att vi typ aldrig har tid att fiska pga att han ska hålla på med bilen och så. Hoppas att bilen fnkar snart igen så vi kan fiska mera.

bröstcancer

Pratade nyss med Farmor pratade lite om allt strul som vart med mina pengar men även om hennes behandling. Hon har ju bröstcancer och går på cellgift, sedan ska bröstet opereras bort och tillsist strålbehandling. Hon själv säger att cellgifterna ska vara värre men jag har fått för mig att strålningen är värre någon som vet hur det är ? Ush vad jobbigt det är då någon nära blir allvarligt sjuk hoppas hoppas att hon klarar sig tumören var 3 cm när den upptäcktes men jagvet inte om det är stort eller litet i det här sammanhanget.

förbannade psyk

Ringde försäkringskassan idag och mycket riktigt hade psyk inte skickat något intyg. Blir så less. Ringde psyk och de sa att de skulle söka reda på det och skicka det nu hoppas verkligen att de gör det nu då

Irreterad över strul

Blir inte mycket bloggande nu då Ronnie har semester och så men jag försöker att skriva nåt litet inlägg då och då. Har en sak jag är riktigt orolig och ireterad för nu. Jag har ju ungefär 5500 i dagsersätning men nu fick jag bara 2000 jag räknade ut att det var för 11 dagar vilket var den tid jag hade fram till den gamla sjukskrivningen gick ut. Alltså kan psyk inte ha skickat läkarintyget som de lovade. Hoppas nu bara att det är det så att de inte dragit in pengarna eller nåt. Ush vad jag är less på allt strul måste ringa försäkringskassan imorn och har de inte fått papperna eller fått dem för sent ska jag ringa psyk och fråga vad i helvete de håller på med. För det är inte direkt första gången de trampar i klaveret.

Ensam är inte stark

Jag orkar inte vill inte mer nu. Livet är inte värt att leva då det är såhär och  det bara händer dåliga saker hela tiden och man inte har någon som tar emot en då man faller. Pojkvän som säger " vad ska jag göra åt det då" så fort man försöker ta upp och prata om ångesten eller det allmänt jobbiga. Föräldrar som hela tiden säger att jag är vuxen och ska klara saker själv nu. Jag gör inte det jag behöver stöd jag vill ha någon som följer mig till läkaren, någon som diskuterar efteråt vad han verkligen sa för läkarna säger olika hela tiden och jag vet inte vem jag ska lyssna på. Jag orkar inte med de som säger tyst vi har hört att du mår dåligt då man försöker få prata ur sig om sin ångest. Jag vet allvarligt inte vad jag vill just nu det finns ingen gnista kvar och allt har blivit så hopplöst omöjligt. Jag tycker om min pojkvän men vet inte om det räcker men jag måste fortsätta vara tillsammans med honom för annars har jag ingenstans att bo för jag är ju vuxen ju och att flytta tillbaka till mina föräldrar är inget alternativ. Ibland känns det som att antingen vill jag satsa allt eller inget på förhållandet för som det är nu är det allmänt tråkigt.  Mår så jävla dåligt och har bara lust att ta en kniv och trycka hårt mot skinnet tills blodet som lungnar tränger fram. Ska inte göra det blir fula märken men jag har lust.
Jag vill bara bli normal eller jag vet inte på vilket sätt jag är onormal men jag har så gott som inga vänner och det tyder på att det är nåt fel på mig och denna ständiga ångets, illamående och magont dödar mig jag orkar inte en sekund till.

ensamhet

Jag är så förbannat less på att alltid vara så ensam. Jag hatar att se hur alla runtomkring en umgås men aldrig rikttigt komma in och bli en av dem. Vad är det för fel på mig egentligen? Jag har inte varit på en fest på kanske 1 år eller nåt sånt och när jag väl kommer på nån tycker alla att jag är tråkig som inte dricker men det funkar ju inte ihop med mina tabletter . Känns som att livet redan vore slut fast det knappt borde ha börjat. Sitter här hemma med Ronnie och katterna. Har inga riktiga kompisar att umgås, gå ut med eller göra normala ungdomssaker med. Då jag väl gör nåt mår jag ju bara dåligt då med ush vad jag är less på att må piss jag vill må bra nu och lägga allt förbannat jobbigt bakom mig men hur lätt är det då man sitter ensam i en lägenhet dag ut och dag in träffar samma människor hela tiden och inte har någon umgängeskrets.

hur gör ni egentligen?

Så svårt att prioritera vad man ska göra. Har sovit bort i stort sett hela dagen vilket inte är ovanligt direkt men den här gången tror jag att det behövdes efter vårt lilla stockholmsäventyr. Det är soligt och fint ute så jag skulle gärna gå ut men samtidigt känns det som att det är så mycket här inne som jag borde fixa med. Lägenheten är en enda röra och städa skulle verkligen behövas, datorn lockar ju även den såsom att bara sätta mig ner och läsa en tidning. Jag får inte tiden att gå ihop. Hur gör  ni alla som verkar hinna med allt hur lyckas ni egentligen har ni några tips?

På hemmaplan igen

Äntligen är man på hemmaplan igen. Efter några dagars springande i stockholm känner jag mig rätt trött men framförallt har jag ont i ett knä och i vaden. Tror det beror på att jag är kobent och haft fel skor så att knäna tar stryk då jag går mycket. Kom hem redan i morse men har sovit ganska mycket under dagen och hämtat hem de små vildarna igen . Kurre spydde ner bilen annars gick det  bra. Kommer kanske mer om stockholmresan senare då jag har mer tid och ork.

Väntar....

Sitter och väntar på bussen. kunde egentligen gjort nåt vettigare än att sitta här på cityterminalen men jag har så ont i ena knät och i fötterna efter allt springande på stan. Har varit en trevlig resa iallafall men det ska bli skönt att komma hem också.  Skönt också att få hem mina små goskattter. Drygt kommer det dock bli att åka buss hela natten åker klockan 21 och kommer hem typ klockan 5 på morgonen.

stockholm

Åker till stockholm nu ikväll. Känner mig nervös. Ska åka in med katterna till svärmor om typ en timme

tvättar

Jag tvättar och tvättar har varit i tvättstugan 2 ggr nu bara på några dagar. Innan dess var det väl typ ett halvår sen jag var till den almänna tvättstugan men man måste ju tänka på ekonomin också

loppis

Håller på att samla in lite överflödiga saker här hemma som vi tänker lämna till loppisen imorgon man kan ju inte ha hur mycket saker som helst tyvärr.

less & orolig

Jag är så less på at det aldrig an bli riktigt bra sommmarväder och att jag aldrig kan få må bra. Brukar i regel må mycket bättre på sommaren men mår nu fortfarande skitdåligt. Ska ju dessutom på den där stockholmsresan om  mindre än en vecka en resa jag ångrar bittert att vi bokade för jag får ångest bara jag tänker på det jag kommer inte palla att  åka pga panikångesten eller vad det nu är

ikea

Idag blir det ikea för oss. ska köpa en ny datastol för det behövs verkligen + att vi hade bestämt att efter att Ronnie gjort taket klart så skulle vi köpa en ny datastol som en liten belöning eller vad man säger. Om ni ser vår gamla datastol kanske ni förstår varför vi behöver en ny
image222

illamående av uppkommande visdomstand?

Jag har en visdomstand som håller på och försöker tränga sig upp. Det gör skitont och tar en väldans tid. Förutom att jag har ont känner jag mig även lite illamående och konstig i magen och så. Kan det ha med visdomstanden att göra tro? För bebisar som får tänder mår ju ofta dåligt och så. Någon som ha någon erfarenhet och vet hur det egentligen är.  Det är inte jättesvullet runt iallafall och inget märkbart  var eller så.
RSS 2.0