värdelöst

värdelöst

Hatar verkligen det här diskstället. Det funkar jättedåligt att ha tallrikar i . Ush vad irreterad jag blir . Ville ju egentligen ha ett annat men det fanns inte sist jag var på Ikea så det blev det här. Är så jävla besviken på det.

håriga panelgardiner

Åh såh idag att mina panelgardiner i köket var alldeles håriga på sidan som hänger mot föntret. Katterna Brukar ju sitta där och håra ner. Aja tro hur man får bort det på effektivaste sätt för då man tvättar går ju inte allt hår bort . Kanske kan man damsuga på dom eller nåt?

hamnfesten

Är hamnfesten i helgen . Idag är det Rix fm festival och imorgon några andra artister. Idag kan jag ju tyvärr inte åka dit eftersom jag börjar jobba 23. Positivt är ändå att jag är ledig imorn plus att jag ändå får se alla människor som kommer och fylleäter :)

hittegods

hittegods

Hittade 6 stycken sånna här tallrikar i vår sommarstuga. Riktigt söta tycket jag . kanske kan jag använda dem till ljusfat eller liknande?

statistik

Besöksstatistiken skjuter i höjden . Igår hade jag närmare 200 sidvisningar . Är så nyikna på er som läser skriv gärna en liten kommentar.

Jag vann

Idag då jag kom hem från jobbet. brättade Ronnie att det ringt någon och berättat att jag vunnit 3 biobiljetter, 3 nyckelband och tre t.shirtar till Beckfilmen . Hur roligt som helst att vinna något nångång.

inga kläder

Åh vad less jag blir . Varför hittar man aldrig några kläder då man ska ha dem . JAg vet ju att jag har hur många tröjor som helst men jag kan bara inte veta vart dom tagit vägen . Måste verkligen röja i röran för dom ligger väl i någon hög någonstans.

slösat bort dan

Känns som att jag slösat bort dennna fina soliga dag fullständigt . Har inte varit ute ett dugg bara legat inne och slappat. Till råga på allt så har jag inte ens gjort någon nytta då jag varit inne. Nä fy vad jag skäms. Nu ska jag snart åka till jobbet. väldigt inspirerande liv man har.

God morgon

Solen skiner idag och det ser riktigt skönt ut . ska Äta lite frukost nu sen vila några timmar till tror jag . Börjar ju inte jobba förens 16 så jag har ju några timmar fria.

söta

söta

Hittade dessa supersöta glas på Åhlens. Men tyvärr så har jag köpstopp på glas just nu så det blir inga sånna för min del :(

förbannade bio

Jag hatar verkligen att bo i denna lilla stad (örnsköldsvik) ibland. Vistt har utbudet av affärer ökat rejält under de senaste åren, men en sak är fortfarande så jävla dåligt . Biografen visar aldrig några bra aktuella filmer och ibland går de upp på bio då de finns på DVD . Filmen jag vil se nu men som inte går är nya BECK. vill verkligen se den men då väljer de att köra davinci koden en vecka till istället . Så jävla dåligt

bröstcancer

bröstcancer

Läste precis att Nanne Grönwall drabbats av bröstcancer . Jättehemskt för henne och alla andra som är drabbade. Hoppas att det går bra och att hon blir frisk snart igen.

subway premiär

var och åt på subway för första gången idag . Och ska jag vara ärlig så tyckte jag inte alls att det var särskillt bra . men men det här med mackor är väl kanske inte min grej.

skyddat nummer

Varje dag ringer det flera samtal med skyddat nummer till oss. Men då vi svarar så är det ingen där mycket mysko och lite otrevligt tycker jag.

biltvätt

idag har jag tvättat bilen. Men tyvärr så hade jag ingen avfettning så det blev inte rikrigt bra . I övrigt så såg jag att jobbet ringt då jag kom hem . Varför har jag aldrig mobilen med mig då folk ringer? blir så arg på mig själv.
RSS 2.0