dålig dag

Igår hade jag en rätt dålig start på dagen. Det  började med att jag inte fick upp någon eld och därmed fick duscha iskallt. Sedan bar det av i snöstormen och rutorna på bilen immade igen totalt. Dessutom var det väldigt halt och jag fick sladd flera gånger. Då jag kom fram till psykologen var jag alldeles skakig och trött då det dåliga väglaget gjort att jag spänt mig så. Dagen efter det var väl rätt okej förutom att jag var trött.

psykolog

Imorgon ska jag till psykologen och fortsätta med utredningen. Känns rätt skönt att få det hela gjort än om jagtycker det är lite jobbigt  också. Det som är värst är nog att de säger att det ska bli snö imorgon. Så typiskt att det blir dåligt väder då jag ska någonstans, men jag hoppas det går bra iallafall

sängen

Jag sitter uppe och filosoferar, men jag tror det börjar bli dags att dra sig mot sängen nu.

bokrea

Idag har jag varit i stan med en kompis. Var på bokrean och köpte lite böcket, tänkte även köpa tyg men hittade inget jag gillade så det får bli en annan gång. Tycker det är så svårt det där med tyg hittar aldrig de jag verkligen vill ha.

Ny säng

I lördags var vi på Ikea och köpte nya sängar, var verkligen välbehövligt då de gamla var väldigt dåliga. Sängen var superskön och hitills har jag sovit jättebra i den. Ett litet problem som dock dök upp var att sängarna blev lite för höga i sängstommen.  Nu funderar vi lite på hur vi ska lösa det, ta bort stommen och sätta ben är ju ett alternativ.

måsten

Idag yr snön ute men för en gångs skull är det inte så kallt iallafall, bara någon minusgrad. Jag ska ut och hämta ved men gruvar mig lite då det är jobbigt med all snö, men det är bara att ta sig i kragen och göra det. Är ju så skönt då man väl gjort det och kan gå in och ta en varm skön dusch.

helg

Fredag och helg igen då. jag vill åka på ikea i helgen men R verkar inte riktigt vara med på noterna där. Typiskt att man aldrig vill göra samma saker.

minus 23

Minus 23 grader då jag klev upp i morse..brr. Måste hämta in mer ved då det går en hel del då det är så kallt. Hoppas på att det ska bli lite varmare fram på dagen så att det blir lite behagligare att vara ute.

fejkade hissgardiner

Jag funderar på att göra någon form av fejkade hissgardiner till köket, problemet är bara att jag inte vet hur man gör och att jag är riktigt dålig på att sy.   Någon som har tips på hur man kan göra? Måste hitta något snyggt tyg att sy dem av  också men det ordnar sig nog.

blommar

Idag fick jag hem en hel del frön jag köpt på tradera. Kan varmt rekomendera det då det blir mycket billigare än att köpa fröpåsar :).  Jag sådde lite  ikväll och hoppas nu på det bästa, jag är ju ingen blomexpert direkt. De flesta fröna ska jag dock vänta ett tag med att så då det är för tidigt nu.  Har ni börjar med några odlingar eller planerar ni några?

ont i nacke och axlar

Jag har ont i nacken, axlarna och huvudet nu igen. Har det rätt ofta nu för tiden. Tror det beror på att jag spänner mig och att min säng är rätt dålig. Störande är det iallafall och jag har som hårda pucklar vid musklerna på axlarna. Någon som har tips på något som hjälper? 

Kyla

Det är så kallt ute, har varit närmare 20 minus i flera veckor känns det som.  Går mycket ved då det är kallt och det värsta är att hämta den i denna kyla. Drömmer mig bort och tänker på att det snart är vår.

läser i bloggen

Kom på min sambo med att sitta och tjuvläsa bloggen igen. Jag gillar inte att han läser den då jag känner mig mera hämmad i vad jag kan skriva om då. Dessutom brukar han pika mig för saker jag har skrivit. Hur har ni det, läser era familjer era bloggar?

vårtecken?

Millan löper, sitter vid dörren och skriker och utanför sitter en friare och ropar tillbaks. Hon är två år och har bara löpt en gång förut. Veterinären trodde inte att hon skulle kunna få ungar då hon ännu inte fått det. Nu återstår väl att se hurvida det stämmer eller om vi har kattungar om några månader.  Blir det så kommer hon att steriliseras fortast möjligt efter det.

min kisse millan

våren på väg

Idag är det sol och superfint väder ute. Börjar kännas att våren närmar sig och jag längtar så otroligt mycket tills vintern är över.  Imorgon ska R besiktiga mercan så nu på eftermiddagen ska hans pappa komma och hjälpa honom med lite småfix. Jag funderar på att så lite frön men som vanligt har jag lite svårt att ta mig för.
RSS 2.0