Blä

Allt känns så jävla blää just nu vill så mycket men finns så många hinder i vägen hela tiden

ingen fungerande bil

Vi har ingen bil som fungerar ordentligt nu.  Passaten ligger bromsarna på inga problem att köra kortare sträckor men längre är ju inte så bra för bilen. Grejer till att fixa det är köpta men Ronnie har ju inte tid att fixa bilen nu då han håller på med det där jävla taken än. Volvon har börjat hacka och gå konstigt och bara dö av om man inte varvar den jättemycket. Så less på det mesta nu och att bilarna inte funkar. ÅH vad less jag blir

Kanske inte så farligt ändå

liten updatering till förra inlägget bara det kostade inte alls 450 för en dag och 700 för alla det var för familj. det rätta priset ska vara 250 kr / dag och vuxen  350 kr för alla dagar. Känns kanske lite mer humant nu men det blir ju ändå en 500 bara för att komma in om man är 2

Varför så dyrt

Örnsköldsvik där jag bor ordnar i helgen hamnfesten och Rix fm festival som de valt att lägga på en så dum dag som en torsdag . Rix fm är ju gratis men Ronnie jobbar ju så det blir ju svårt att gå ikväll. De två restrerande dagarna kostar inträdet 450 kr per person eller 700 för båda dagarana snordyrt ju och tidigare var det helt gratis. Känns inte som att det är det man prioriterar i första hand. De intervjuade arrangörerna igår på tv och frågade vad folk de pratat med tyckte om entreavgiften. De är positiva och förstår att vi måste finansiera nån har även sagt att det är ju ungefär som att gå på bio eller vad som  helst sa han. Jo tjena när har ett biobesök gått på 900 spänn det går väl på kanske 200 eller nåt men inte mer. Visst förstår även jag att nån måste finansiera men de har ju dragit iväg så hemskt i prissättningen tycker jag iallafall.

Hotell fixat

Nu har även resten av min familj fixat hotell. De ska bo på Lilla rådmannen där jag och ronnie bodde för ett par år sedan . Känns roligt att vi ska åka allihopa samtidigt fast ändå behöver man ju inte göra allt med sina föräldrar men nåt kan man ju göra tillsammans.  Vi bor ju inte på samma hotell heller så det gör det ju lite mera avskillt vilket är skönt vi ska ju bo på kung karl hotell eller vad det hette det låg vid stureplan någonstans. Nu måste jag bara plugga stockholm så jag får med de viktigaste affärerna mm

tröttis

ush jag känner mig riktigt trött. Tycker jag jämt är trött hela tiden orkar inte med nånting känns som jag bara sover  och tiden däremellan går så otroligt fort.

letar hotell

som jag tidigare skrivit så ska jag och Ronnie till stockholm i Juli. Nu håller jag på att leta upp ett vettigt hotell för mamma, pappa och syrran också så att vi kan åka samtidigt till stockholm :) Nån som har bra tips på bra prisvärda hotell i stockholm?

jävla försäljare

En och samma försäljare har hållit på att ringa nu  kanske typ 3-4 ggr om dan jättelänge är så otroligt stressande idag tappade jag ett glas i golvet bara för att jag skulle skynda mig till telefonen. Och i morse ringde de vid 9 och väckte mig jag bli galen.

Grattis på mig då

Japp då var man 20 då på riktigt hade ju kalaset och fick presenter i söndags så det känns som att det var då jag fyllde och inte idag (tisdag). Blir nog inget mer firande idag tror jag har en fryst tårta i beredskap ifall nån skulle dyka upp ändå vilket jag inte hoppas för vi har det så hemskt stökigt fortfarande här hemma.

Stockholmsresa

Japp i år blir det en liten semester för mig och Ronnie vi bokade nämligen ett hotell igår. det heter kung carl eller nåt sånt och ligger vid stureplan vad jag kan förstå.  Man fick nån rabatt då man hade  konsumkort så vi passade på. Nu måste vi bara boka resan ner blir nog mest troligt buss skulle jag tro. Nu vill jag gärna ha tips på bra och roliga saker man kan göra i stockholm och trevliga affärer och så. Någon som vet om det hotellet är br föresten?

födelsedagskalaset

Idag har jag haft mitt födelsedagskalas. Fyller ju egentligen på Tisdag men firade idag då det är helg. Fyllde ju för er som inte vet 20. Fick många fina presenter. bla, 1500kr, 1000kr presentkort på åhlens, 800presentkort HM, en platttång plus massa mer grejer ska försöka få upp lite bilder på grejerna så snart som möjligt

snart 20

på Tisdag fyller jag 20 känns konstigt att man redan har hunnit blivit så gammal. Ska fira imorgon eftersom alla jobbar på tisdag blir väl inget märkvärdigt firande men lite smörgåstårta och så iallafall.

midsommar

Ja igår var det midsommar då eller egentligen är det ju det idag med eftersom denna dag heter midsommardagen. . Gårdagen bjöd väl inte på så mycket skoj som man kunde ha önskat men jag börjar bli van vid det och försöker därför att inte bygga upp så höga förväntningar innan. Vi åkte runt lite och tittade var i norfällsviken och runt lite. Sedan vi 3 tiden på morfonen mötte vi upp nattbåten skjutsade hem pappa som varit på Ulvön + en kompis åt honom. Sedan skjutsade vi även en annan lite lustig man som jag faktiskt inte vet vem det var . Sammanfattningsvis kan man väl säga att det blev en midsommar bakom ratten för min del  körde väl runt 25 mil sammanlagt under kvällen.  Vädret var iallafall rätt fint fast det var kallt bara 4 grader då vi for hem på natten.
Hur firade ni er midsommar och hade ni trevligt

ingen morgontidning :(

När jag väl är vaken tidigt så kommer inte tidningen åh vad jag blir irreterad det hände förra veckan också blir så less. Ge hit min tidning NU

Varför tar ingen tag i det här??

image216

Det har nog undgått få att en av våra duktigaste och mest uppskattade skådespelerskor tidigare i år valde att ta sitt liv. Hon släpptes ut på permission från psyk trots att hon var i mycket dåligt skick och trots att hon varit på psyk en längre tid så mådde hon ändå inte bättre. Ren förvaring som hennes pappa kallar det och det kan jag hålla med om att det ofta är. Hon hade även fått medicin som inte hjälpte. Känner igen mig mycket i Johanna Sällström på det sättet att bara medicin sätts in och att man inte tas på allvar, ingen tror att man verkligen ska ta steget ut och ta sitt liv. Själv har jag en lång sjukdomshistorik som ni som följer bloggen vet men någon utredning eller diagnos har jag inte och det enda jag får är medicin och ett samtalsstöd 1 gång i veckan eller varannan vecka beroende på hur jag vill ha det. Varje dag är en kamp för att ens orka ta sig upp ur sängen och ofta går jag direkt från sängen till soffan. Fattar inte politikerna, läkare och folk i allmänhet att det inte funkar att ha det såhär jag förstår att självmordstalet ökar för ibland känns det som att de puttar en allt närmre stupet och att man tillslut inte har något annat val än att hoppa.
RSS 2.0