Ny dammsugare

Har länge gått och suktat efter en ny lite mindre dammsugare och nu när jag såg att det sänkt priset på den slog jag till.   Så nu kan jag ha en dammsugare uppe och en nere och slipper släpa den upp och ner :)
Har inte hunnit packa upp och testa den ännu men det blir väl kanske under eftermiddagen eller imorgon. Snön vräker ner igen så då passar det ju bra att vara inne och städa.


Onsdag

Händer inte mycket här hemma, det mesta går på sparlåga när det är så kallt. Hade -31 i morse. Bara att elda och elda för att hålla värmen och mysa ner sig i soffan med katterna.
R köpte en egen bärbar dator igår så nu sitter vi i varsin soffa med en dator var, jättesocialt eller hur.

Kallt kallare kallast

Det är kallt igen, eller har det någonsin varit varmt? Minus 25 hade vi inatt.  Dock har jag sått de första blomfröna idag och det ger ju lite förhoppning om att det kommer en vår så småningom.

Det är jobbigt nu

Jag orkar inte med den här jäkla vintern och kylan längre nu. Mår fortfarande rätt kasst har mycket ångest och magont. Önskar att jag kunde gå i ide och vakna om sisådär två månader, nu funkar det ju inte riktigt så, så det är bara till att kämpa på och försöka ta några timmar i taget.  Tänker tillbaka till sommaren, hur skönt det var och hur bra jag mådde.


Längtar tillbaka


Vill odla blommor igen

Stress och ont i magen

Blev stressigt med det sista ändå, som visade sig vara mer än jag trodde. Så nu har jag ont i magen  igen, jävla magkatarr.  Sedan blir det ju aldrig så bra som man vill ha det , alltid något man inte hinner med och får prioritera bort.

Städning och smörgåstårta

Imorgon  fyller R 30 år, fy så gammalt det låter, tror jag har mer åldersnojja än han över det;).
Äntligen fått hyffsad ordning här hemma iallafall:). Bara toan och lite småpiff kvar sedan ska jag ta det lugnt. Eller nja jag måste ju fixa smörgåstårtor imorgon också men det är roligare än att städa iallafall.  Sedan hoppas jag på en trevlig helg tillsammans med släkt och vänner :)

Kattungar?

Har märkt de senaste veckorna att Millan blivit allt rundare om magen och nu är det ingen tvekan, hon ska ha kattungar. Var väl inte riktigt tänkt så egentligen då jag skulle sterilisera både henne och Selma i höstas men då kom det en massa saker imellan och vi var osäkra på om Selma var tilräckligt gammal.  Väntar med spänning på och se om hon får fler än 1 den här gången och när de kan tänkas bli. Men en sak är säker efter den här kullen blir det sterilisering för både Millan och Selma.

Magkatarr

Har fått magkatarr nu igen, så jobbigt och jag mår skitdåligt. Antar att det beror på för mycket inre stress och oro.  Var som värst igår idag är det lite bättre men långt ifrån bra. Det är fortfarande stökigt här hemma trots att det känns som att jag inte gjort något annat än att städa den senaste tiden. Blir ju så stökigt av allt snickrande också.

stökrum

Idag har jag varit hos kuratorn och på Willys och handlat mat.  Var småjobbigt att köra då det var snöigt och halt, men hem kom jag iallafall :). Här hemma är det fortfarande städning som gäller för fulla muggar. Blir lätt att rum man inte använder bli till stökrum och vi har två nästan tre sådana rum nu som vi verkligen måste få ordning på en gång för alla.  Har ni också stökrum hemma?

trött

Ibland blir jag bara så trött på mig själv och alla tankar som snurrar.
RSS 2.0