flyttar

Har nu bestämt att flytta bloggen till metrobloggen.se
Så vill du fortsätta att följa min blogg så får ni gärna besöka metrobloggen.se/carrosblogg

regnar

Regnet bara öser ner har gjort det hela natten känns höstlikt men ändå mysigt på nåt sätt att få sitta här inne i govärmen medan regnet bara öser ner

metroblogg

Kunde inte låta bli att skaffa en metroblogg. så nu kommer jag att blogga dubbelt. Funderar på att dela upp det  lite i olika ämnen men får väl se hur det blir i slutändan. Besök gärna min nya eller andra blogg kanske man ska säga på  www.metrobloggen.se/carrosblogg . Har inte hunnit skriva så mycket där än men det kommer väl

höst

Nu känns det verkligen som att sommaren definitivt är slut. Det är grått trist och kallt ute. Önskar att jag kunde hålla sommaren kvar i några månader till men det fungerar ju licksom inte så. Men jag kan ju alltid trösta mig med att tiden går fort och snart kommer en ny sommar

det finns en mening med allt

Jag har försökt få en ny syn på saker och ting som händer i livet typ att allt har en mening. Då det inte blir som jag tänkt mig eller något jobbigt händer försöker jag att tänka att på nåt sätt är det meningen att det ska bli så och att det istället kommer leda mig  rätt eller senare. Ibland är det såklart svårt att se meningen med saker som farmors cancer hade jag gärna varit utan men kanske att det finns någon sorts mening med det med allt som inte dödar en gör en starkare sägs det ju så får hoppas på att det stämmer.  Jag tycker iallafall att jag mår lite bättre då jag tänker så för då känns det inte lika mycket som att man missat nåt eller så utan bara som att det kommer bli bättre sen. flummar på nu har inte sovit inatt har tänkt på allt möjligt, skulle behöva reducera min tankeverksamhet med 75% eller nåt sånt.  Borde även bli lite tystare i allmänhet men jag har så svårt att sluta surra då jag väl har börjat. Nä nu blir det alldeles för flummigt ska kanske tänka på sängen men just nu tänker jag mest på morgontidningen.

Hus?

Jag gjorde nåt jag inte vet om jag ångrar eller inte idag. Jag ringde på ett hus som var utannonserat. Skulle få komma och titta imorgon ska bli jäkligt spännande men lite pinsamt också på nåt sätt särskillt eftersom han vi ska titta på huset hos är kusin med min farmor vi har ju ingen direkt kontakt med dem men de vet ju vem ens föräldrar är och sånt. Bllir nog bara en titt dels med tanke på att fler hade varit och kollat vilket kan leda till budgivning och höga priser. Sen måste huset ju vara bra också inget radon eller vattenskador eller nått sånt + att det måste vara hyffsat billiga driftkostnader. Har rätt dålig koll på det faktisk om jag ska vara ärlig vad det kostar att ha ett hus men de flesta säger att det kostar typ som i lägenhet vissa tom mindre om de har bra uppvärmning och så. Men som sagt titta kan man ju alltid är nog typ 1% chans att vi i slutänden kommer köpa huset det är så mycket som ska klaffa för att det ska bli av.

helgen

Helgen har varit relativt lugn som vanligt ungefär. Var till Ronnies mormor på middag på lördagen fick god mat  men även veta 2 saker vi inte visste innan. Ronnies låtsas morfar sa typ nåt i stil med att jag hörde att morsan din köpt hus till Ronnie. Ronnie stod där som ett stort frågetecken visste ingenting. Det var klart att han tog förgivet att mamman berättat om husköpet fast det hade hon inte hunnit göra blev väl klart typ i veckan eller nåt sånt. Sen fick vi veta att Ronnie ska få en liten kusin. Roligt men lite konstigt eftersom det kommer skilja nästan 28 år på dem. Roligt för Ronnies  mormor att få små barnbarn igen. 
Annars gjorde vi inte mycket var och kollade lite på cruisingen i stan men eftersom vår stad inte annordnar den och öppnar upp gator för bilarna och så så var det inte så bra.

dagen & helgen

Jag är trött har inte riktigt vaknat än tror jag. Grannen kom och väckte mig för en stund sedan. Blir så då man vänt på dygnet med vakna nätter och sovande dagar. Tänkte väl se om det finns nån macka eller nåt att äta och läsa lokaltidningen. Måste ju hålla sig lite updaterad om vad som händer i närheten :) Annars vet jag inte mycket alls vad det kommer bli av dagen och senare kvällen och helgen. Jo en sak vet jag och det är att vi ska till ronnies mormor och äta imorgon vid 17 känns lite drygt fast det kan ju bli rätt trevligt också.  Ronnie har ju bilen på blocket också och de har ju ringt ett par stycken och visat intresse så får väl se om någon av dem vill komma och titta i helgen. Hoppas att vi får sälja bilen snart för den känns som ett avslutat kapitel för oss på något sätt. behöver något nytt eller ja gammalt lär det ju bli för inte har vi råd att köpa en ny bil.

hoppas

skriver inte här så ofta just nu mycket annat att göra plus att det mest bli gnällinlägg då jag skriver vilket i längden bllir rätt trist för läsarna. Idag har inte hänt mycket alls sovit länge och sen fiskat lite och ätiti en pizza det var typ allt än så länge iallafall. Hoppas på att det ska bli nåt kul ikväll men har en känsla att det inte blir det men hoppas kan man ju alltid

grått

Idag är det riktigt grått och trist ute så grått att det nästan ser mörkt ut.  Ska åka iväg runt klockan två och få reda på mera om det där projektet jag ska få vara med i. Spännande men också lite jobbigt. Hoppas bara att det kan hjälpa mig att må lite bättre.

inget gjort

Finns så otroligt mycket som skulle behöva bli gjort här hemma men jag orkar bara inte det är en så frustrerande känsla

Härliga dagar

Har haft fint väder nu i flera dagar helt otroligt de bästa dagarna på hela sommaren skulle jag nästan gissa på. Jag har varit med mina föräldrar i vårt sommarställe  nordingrå riktigt härligt att sitta ute på bryggan och bara njuta eller ta en liten tur i båten. Behövdes verkligen för min knallbleka hud. Har nu istället råkat bränt mig lite men jag känner mig iallafall härligt sommarfräsh.  Hoppas att vädret håller i sig och att vi kan få ta igen det vi inte fått i sommar.

Hur gör man?

Hur gör man för att få ett vettigt liv? hur gör man för att skaffa vänner jag måste bara veta. Jag står så långt ute på kanten som man bara kan nu och orkar inte mer. Jag har i ochförsig en pojkvän. Men det blir tråkigt att bara umgås med honom hela tiden och dessutom har han aldrig tid med mig. Jag vill ha ett normalt liv med vänner och bekanta som jag kan umgås med eller bara slå en signal till. Just nu känner jag mig helt ensam och sover väl en sisådär 15-16 timmar per dygn finns ändå inget som har någon mening. Jag vet att jag lider av någon form av psykisk åkomma kanske depression eller nåt men har varit sjukskriven ett halvår nu och inte fått något vetigt svar. Vet inte hur länge jag orkar och vad jag ska göra. Ibland får jag bara lust att göra slut med pojkvännen och bryta kontakten med mina idiotiska föräldrar och bara börja om på nåt nytt nån annanstans. Men det är inte så lätt att skapa sig ett nytt liv då man inte ens klarar det man har. Har kommit till en punkt eller har föresten varit där länge där man mest bara ser en utväg fast man inte törs.

livet i ett nötskal

Första dagen man är ensam hemma då. Som vanligt har jag mest legat och glott på tv eller sovit. usch vill verkligen komma ur detta mönster nu men det är svårt. Såg en dokumentär på tv igår och kände igen mig i väldigt mycket. Den deprimerade reportern hette dokumentären. Funderar på att åka till mamma  och pappa i sommarstugan imorgon om jag orkar och kommer upp. Går bara och väntar på att tiden ska gå och saker bli bättre men det blir ju aldrig bättre fan jag orkar inte med det här.

hösten kommer

Usch imorgon börjar Ronnie jobba igen och det är augusti och så gott som höst kan man  säga. Vart tog sommaren egentligen vägen? Känns som det nyss var i början av juni och man hade förhoppningar om en underbar sommar. Nu är den slut och allt känns mest piss. Visst har det funnits ljusa stunder men de ar inte varit så många som jag hade önskat. Vädret har heller inte riktigt velat varit på vår sida. Det mesta känns jobbigt just nu och jag orkar inte med. Nu kommer snart en kall äcklig höst och sedan vinter. Varför har man bosatt sig i detta land sverige egentligen där det bara är kallt och jävligt för det mesta. vill bort
RSS 2.0