växer så det knakar

Haromdan var jag på BVC med lillgumman, 57 cm lång och 4700 gram tung var hon nu. Hon växer verkligen fort mitt lillhjärta och lär sig nya saker hela tiden. Nu ligger hon i babygymmet och griper efter de små figurerna samtidigt som hon jollrar en massa, så sött. Hon älskar även musik och nu när musikhjälpen går diggar hon friskt, dock gillar hon inte när de pratar mellan låtarna.


Nyfödd 3458 gram 49 cm


Nu 4700 gram 57 cm

betonghjärtaHittade det här betonghjärtat för 39 kronor på coop, riktigt fint och prisvärt tycker jag :)

Julstress

Julstressen börjar göra sig påmind nu, känns som att jag har tusen saker jag måste och vill fixa med innan jul. Problemet är bara att jag inte får ett skit gjort, går runt och lyfter i några grejer men sen blir jag som helt handlingsförlamad. Har verkligen svårt för det där med struktur och städning, har svårt att avgränsa mig, veta när det är lagom  och får verligen kämpa för att få dett att funka.

Regnig lucia

Lucia idag och julen närmar sig med stormsteg, har inte riktigt kommit i den rätta stämningen än och inte blir det mer stämningsfullt av att det regnar ute. Men vi gör det bästa av situationen och myser inne med lussefika, som jag fsktisk "kors i taket" bakat själv :)
Förresten så skrattade Jossan med ljud för första gången idag, så underbart att höra

oväder och snöslask

Igår var det ett väldigt oväder , blåste, snöade och regnade om vartannat. Tyvärr blev det mesta regn så det är mest ett blött snöslask kvar av den fina snön nu. 
Strömmen for vid 15 och kom inte tillbaka förrens långt in på kvällen, så vi missade stora delar av idolfinalen tyvärr.
Idag blir det nog mest till att hålla sig inne och mysa lite med Josefine då vädret är som det är.

Spöregn...

Vaknar till blåst och spöregn :(, inte direkt någon julstämning med andra ord. Jag som var så glad igår att det äntligen kommit lite snö.  Får väl mysa in mig här inne och försöka strunta  vädret.

Pepparkakor och lussekatter

Här hemma har jag börjat julbaka lite smått, igår gjorde jag lussekatter och idag har jag gett mig på att baka pepparkakor. Hade varit ambitiös och gjort egen deg men det gick åt skogen då den bara gick sönder då jag
skulle kavla ut den. Slutade med att jag köpte färdig deg, men pepparkakor blev detju till slut iallafall :)
Nu är jag så trött att jag helst bara skulle vilja gå och sova men samtidigt känns det öite tidigt. Vet inte vaför jag är så trött nuförtiden, men kanske beror det på att jag alltid måste upp ett par gånger på natten med lillgumman som vill ha mat.

Hej igen

Har bestämt mig för att ta upp bloggandet igen, känns som att inspirationen börjar återvända och att jag fått något att skriva om. Sedan jag skrev sist har mycket hänt i mitt liv, det största är att jag för drygt 2 månader fick en liten dotter.
Är verkligen helt fantastiskt att se hur hon utvecklas för varje dag som går.

 
Josefine

RSS 2.0