Vårtecken


Idag är det 5 plus och det tinar så det står härliga till ute. På tal om det så glömde jag helt bort vårtecknet igår men lägger upp dem idag istället.  Här är fortfarande en hel del snö så det känns väl kanske inte så jättevårigt än men det börjar hända grejer :)
Syrenbusken har knoppar.


Astfalten börjar komma fram :)Och inne på fönsterbrädan grönskar det för fullt.

plus

Måndag och plusgraderna har äntligen kommit tillbaka och jag hoppas att våren kommer en gång för alla nu. Har tagit upp lax ur frysen som jag ska laga till middag men hur jag ska laga den vet jag inte riktigt än. Jag måste också se till att torka av sängramen och sängborden som vi ska sälja på blocket.  kanske dags att resa sig ur soffan och göra nåt vettigt

Magnus uggla är dryg

Sitter och tittar på Magnus ugglas program vart fan är min revy . Det intryck jag får av honom är att han är en dryg och gnällig jävel. Gnäller bara för att gnälla, tål inte att någon skämtar om honom och är allmänt överlägsen. Han känns som en mycket roligare människa då man bara lyssnar på hans låtar.  Men vem vet kanske är det bara jag som fått för mig att han är dryg vad tycker ni?

helgen till ända

I helgen har det snöat men nu verkar det som det ska bli varmare i veckan iallafall. Så nu hoppas jag att det är våren som kommer på allvar. I helgen har vi inte gjort mycket mest slappat och fixat lite här hemma

ångest

Sitter uppe med en massa ångest och vågar inte gå och lägga mig. Usch jag hatar verkligen den här känslan i kroppen.

renovering

Sitter och tittar på inspirationsbilder på styleroom.se,  finns så otroligt många fina hem där ute. Tyvärr tillhör inte mitt hem ett av dem just nu för här är stökigt och under renovering. Men på sikt blir det säkert bra än om allt tar en jäkla tid.

Var är våren ?

Det är grått och kallt idag igen, har varit det ett tag nu. Enligt väderprognosen så ska det bli snö på lördag, fy och blä nu får våren ta och komma genast.

Funderar över livet

Funderar över livet och hur allt ska bli. Kommer jag få en diagnos och i så fall vilken? ADHD , Asperger eller kanske något helt annat. Jag har levt med att må dåligt i så många år så att det blivit en stor del av min identitet. Jag har vant mig vid att leva ett rätt inskränkt liv och alltid ha mina flyktvägar tillgängliga ifall ångesten slår till. Jag uppfattas av många som lat  då jag i själv verket försöker men inte riktigt når ända fram. Jag tror dock att jag klarar i stort sett allt men det kanske tar lite längre tid för mig  att känna att jag behärskar en situation än det tar för andra.

Mycket räkningar

Den här månaden har vi sjukt mycket räkningar. El, vatten, sopor, försäkringar, skatt på båda bilarna och en massa annat. hoppas verkligen att nästa månad blir bättre på den fronten för det här är inte kul ...

tvättproblem

Jag måste ta tag i all tvätt som ligger runt här hemma, det mesta rent. Mitt problem är att jag inte riktigt vet vart jag ska ha kläderna. Vi har ingen garderob som är självklar så jag skulle behöva tänka och fixa lite något jag inte är så bra på.  Ett annat problem då det gäller tvätt är katterna som har en förkärlek att ligga i den  rena tvätten så den blir hårig och man får tvätta den igen.  Känns lite smått hopplöst då det känns som att jag försökt organisera så många gånger men aldrig riktigt lyckats. Jag vill bygga ett dressingroom men vi har inte tid med det just nu.

förkylning på g

Jag tror jag är på väg att bli förkyld har känt det ett tag men idag är det värre. Har ont i huvudet, lite snuva, känner mig seg och har dessutom fått en blåsa i munnen. Hoppas verkligen inte jag blir dunderförkyld för det är så jobbigt att vara så snuvig att man inte kan sova.

Ångest

Jag vaknade för en stund sedan med ångest, inte alls roligt och jag hoppas verkligen att det går över snart. Ute är det kallt och våren har kommit av sig ordentligt. Inte verkar det bli bättre de närmsta dagarna heller, känns som att det varit vinter hur länge som helst .

mat och takmålning


Idag har jag varit och handlat med min farmor, så nu har jag mat för så gott som hela veckan. Sedan har vi målat taket i köket igen då det blev flammigt förra gången. Så hoppas det blir bra den här gången. 

blä

Det snöar ....blä

fler uppe?

Sitter uppe och filosoferar, borde kanske försöka sova snart.

RSS 2.0