flight 93

Såg filmen flight 93 inatt. Den handlar om de plan som inte nådde sitt mål under 11 september attacken . Filmen var bra och man kunde riktigt känna paniken hos människorna och jag kan ju säga att jag skulle dra mig för att flyga nu efter att jag sett filmen . Det känns ju hur otryggt som helst för då planet väl är kapat finns det ju inte så mycket folket på marken kan göra egentligen . Förutom att typ skjuta ner planet och då dör ju alla ändå . nej ush det blir att hålla sig på hemmaplan för min del.

läckert i badkaret

läckert i badkaret
 Riktigt läckra halkskydd till badkaret funderar faktiskt på om jag ska ta och införskaffa sånna för det är ju inte allt för roligt om man halkar och faller i badkaret. De finns hos  favoritsaker.se och kostar 39 kronor för 8 stycken de finns även i blått.

Fans helvete

Jag höll på att fylla i en sån där rolig lista  men då jagh  kommit typ halvägs så insåg jag att jag redan fyllt i en likadan en gång . Åh vad less jag bli finns inget roligt att skriva om.

konstiga tecken

jämt då jag är ute och surfar nu förtiden så kommer det altid en massa konstiga teckan typ fyrkanter och frågetecken istället för bokstäver . det blir så på väldigt många sidor är det min dator det är fel på eller är det sidorna? finns det nåt man kan göra åt det?

pizza

det blev pizza idag eftersom vi inte orkade göra oss någon mat . nu blir det ner till affären och handla lite och sen kanske hyra en film.

tröttis

Jag är rätt trött nu dax att krypa till sängs kanske . Nu har jag lyckats vara uppe nästan hela natten inte bra men det är inte första gången det blir såhär . men men jag ska ju ändå inte göra nåt särskillt imorgon så . Och dessutom får jag ont i nacken och ryggen av den där jävla sängen och kudden. Känner mig iallafall lite bättre nu jämfört med de tidigare dagarna . Jag tror att det beror på att jag fått mens för alltid då jag får yrsel och konstigt så är det styrax före mens. Nån som har liknande eller vet vad det kan bero på ?  Känner att jag svamlar på lite nu men jag är som sagt väldigt trött.

kudde

Jag måste köpa ny kudde för jag har bara dåliga . Min favvokudde gick sönder för några månader sedan och sen dess är inget sig likt. jag vill ha en ganska hög och hård kudde nån som har tips på vart man kan köpa bra och prisvärda kuddar?

nattöppet

Igår natt satt jag och såg på programmet nattöppet. sånt där löjligt ordprogram där de lottar ut pengar. 100 000 hade de i potten så jag tänkte vad fasen man kan ju testa . men inte kom jag fram inte . Funderar faktiskt på om det verkligen går att komma fram . och kan det verkligen löna sig att ha sånna program på natten för så många kan ju inte titta för de flesta borde ju faktiskt sova? En annan sak jag funderat på runt det där är att det alltid gissas fel ord då det är mycket pengar tar de kanske medvetet in felgissningar för att slippa dela ut så mycket pengar ? Många helt onödiga frågor på en gång men det blir så då jag är uppe på natten och tänker.

vaken

Nu är jag veken mitt i natten igen så typiskt mig . det är så bra tänktid tycker jag men egentligen borde jag ju sova . Nån fler än jag som är vaken?

vill ha jobb

Jag vill ha ett jobb hur gör man ? Hur gjorde ni där ute för att få era jobb?

ny säng

Jag skulle verkligen behöva en ny säng . I min nuvarande känner man fjädrarna jätteväl. inte  alls bra för mig . Ronnies säng är bättre men han har ett annat märke . Hm får väl se om det blir nåt nysängdsköp annars så  får jag byta säng med ronnie så han får den dåliga . Inte så snällt kanske men men.

omlott klänning

omlott klänningKöpte en sån här omlottklänning på Hm för ett tag sedan . Jag tycker den är riktigt snygg men känner mig en aning obekväm i den eftersom jag inte är van att bära sånna plagg . Men det är väl bara att träna då

hemma

det blev att jag ringde och sjukanmälde mig i morse eftersom jag mådde så dåligt i natt  och även i morse. De sa inget särskillt om det på jobbet förutom att det var synd eftersom jag skulle få stå i köket som jag nyss lärt mug . Jag tycker faktiskt själv att det känns synd att jag missade det . Farmor är här nu och hon har städat massor . själv har jag väl försökt lite också med ett resultat som är sådär . Har ätit ibumetin  för nån timme sen så nu känns det ganska okej men jag hoppas att jag kan få känna mig riktigt bra snart . Jag har även dåligt samvete för att jag sjukanmälde mig nu då jag inte mår så jättejättedåligt längre . Men kanske ska man inte älta allt så himla mycket men det är svårt

panik

vaknade för typ en timme sedan alldeles svettig yr och mådde skit . Har hunnit lugna ner mig nu men det känns fortfarande dåligt . Klarar inte av det här jag mår dåligt fysiskt och sen känner jag press på mig som gör att jag mår dåligt psykiskt med. detg är bara så jobbigt och dessutom klarar jag inte ens av att urskilja vad som är psykiska och vad som är fyskiska symtom för de är så lika varandra. Jag vill ju jobba imorgon men kroppen verkar inte vilja det. Åh allt det här tar död på mig . men jag är bara så rädd att det ska bli med jobbet ´som det blev med skolan att det misslyckas helt . Jag skäms även om jag ska ringa och säga mig sjuk på jobbet känner mig skyldig på nåt sätt fast jag inte alls borde vara det .

harrys döttrar

harrys döttrar

I natt då jag inte kunde sova tog jag och såg filmen Harrys döttrar . Min pojkvän hade sagt att den var jättedålig så jag tänkte att jag skulle se vad jag själv tyckte .  Filmen handlade om två systrar som båda väntade sina första barn. Den enas barn dör dock i magen. det blir en väldigt splittrad känsla för den som fått sin lilla bebis av sorg för sin syster och lycka för sig själv .  Jag tycker att filmen var stark och gripande. Jag kände även igen mig lite i den eftersom jag egentligen skulle haft en bror som dog i min mammas mage då hon var i 7 månaden .  jag var 7 år då men kommer ihåg det ganska bra . Jag kan absolut rekomendera filmen men det är nog mera en film för tjejer än för killar skulle jag tro plus att man nog gärna får vara lite äldre för att uppsaktta den

RSS 2.0