Midsommar - förväntningar

Då var det bara ett par dagar kvar till midsommar och man kan återigen se hur otroligt fort tiden går. Skrämmande tanke att det blir mörkare för var dag nu och om några ögonblick är hösten här och jag har knappt hunnit ta in att det varit sommar. Låter otroligt pesemistiskt men det är så det känns.
Hoppas iallafall på fint väder i midsommar annars har vi inga speciella planer. Har alltför många gånger blivit besviken på att det inte riktigt blev så bra som man tänkt. Min ångest är ju också en sak som ställer till det, har haft några dagar nu  då det varit riktigt jobbigt och jag vet ju inte hur jag mår om ett par dagar.  Stress inför saker som ska göras gör det dessutom värre och jag får magkatarr.  Så nu får det bli som det blir än om det slutar med en hemmakväll framför tvn är jag rätt nöjd med det.
Vad ska ni hitta på i midsommar? 

Trasig mus

Musen till min dator har gått sönder, tror det är 3 musen det här året som pajjar. Så trist då jag fått lägga mitt farmvillespelande på is då det är så bökigt utan mus. Har skickat efter en ny men får se om jag orkar vänta eller åker till stan och köper en ny idag. Skadar nog inte att ha en på lager om man säger så.

Katten utan namn

Att det ska vara så svårt att hitta ett passande namn till denna lilla goding. Vi har kallat honom Ior nu i några dar men det är så fult. Någon med bättre fantasi som kanske kan hjälpa mig att hitta ett fint passande namn?

köpt kamera

Varit och inhandlat kamera idag, och det blev ingen av dem vi tänkt från början. Blev istället en Sony a330, på sambons initiativ. Dock är det ju han som tjatat mest om kamera så han fick bestämma. Vi har varit borta hela kvällen och inte hunnit titta så mycket närmare på kameran men det blir väl imorgon, spännande.

Vilken kamera ska vi köpa?

Vi funderar fortfarande på hurvida vi ska köpa en systemkamera eller inte . Står och väljer lite mellan 
Nikon D3000  och Nikon D5000. R tycker att när vi ändå köper ska vi ta den dyrare medan jag lite mer är inne på att vi kanske inte behöver en så dyr och avancerad kamera.  Så svårt att kommma fram till något att hela sommaren kommer hinna gå innan vi beslutat något ;). Vore väldigt tacksam för lite råd kring detta.

Jag får licksom ingen ordning på mitt liv

Känner mig trött, ledsen och orolig. Funderar mycket på framtiden, hur allt ska bli. Hur jag ska få bukt med ångesten och kunna leva ett "vanligt" liv. Finns så mycket jag vill men inte riktigt kan eller törs satsa på.
 Känns som att det bara är jag som står still medan resten av mina vänner och bekanta går framåt i sina liv.  Kanske är jag själv  min största fiende, dömer mig själv hårdast och har alltid en klump i magen över att jag inte uppfyller vad andra kan tänkas förvänta sig av mig. Innerst inne vet jag ju att det är mitt liv, jag som bestämmer och att andra egentligen kan tycka vad de vill utan att jag behöver bry mig. Att det ska vara så svårt att leva efter det jag egentligen vet så väl.

Besök hos hundarna...

Då var en nu vecka igång igen då och vi är redan i mitten av Juni. Detta borde ju betyda sommar men tyvär är det grått och kallt och känns mer som April.
Under föregående vecka hände inte så jättemycket förutom att Millan höll på att skrämma livet ur mig i torsdags. Hon rymde in till grannens hundgård, trodde verkligen hennes sista stund var kommen då de jagade runt henne där inne. Lyckligtvis verkar hon dock vara okej, bara ett litet bitsår vid ena bakbenet. Tänkte ringa veterinären i fredags men då såret knappt syntes då avvaktade jag. Håller fortfarande koll på henne och hoppas att det inte blir en varböld av det hela men än så länge verkar hon peppar peppar inte visa några tecken på det, nästan så jag inte törs skriva det.  Hoppas iallafall hon lärt sig en läxa och inte gör fler besök hos hundarna.

Namnhjälp

Alla kattungar utom en har nu flyttat och det lutar åt att han som blev kvar får stanna hos oss. Problemet är bara att vi inte kommer på något bra namn till honom. Har ni några tips på vad denna lilla svartvita kisse kan heta, börjar kännas lite dumt att vi inte har ett namn till honom.


Här har han och hans syster krypit ner i en av mina planteringar, tydligen blev det varmt i jorden.
Några sommarblommor blev det inte utan bara ett jäkla massa städande.

systemkamera

Ett hett diskussionsämne här hemma senaste tiden har varit hurvida vi ska köpa ny kamera eller ej. Just nu har vi en gammal seg digitalkamera som sett sina bästa dagar, katterna har dessutom gnagt av kabeln man laddar upp bilder med också.
Vi eller ja mest R är sugen på en systemkamera, men det är svårt vilken man ska välja. Vi vill ju inte lägga för mycket pengar heller då vi har rätt mycket annat som kostar med renoveringar och annat. Sedan är vi ju inga proffsfotografer heller utan det ligger väldigt mycket på amatörnivå, he he. Någon som har tips på en bra och prisvärd kamera?

snö i slutet av Maj

I helgen som var var vi upp till Sollefteå en sväng. På vägen upp blev vi helt paffa när vi kom till Gålsjö bruk och såg att det låg snö på marken, 29 Maj och snö!idag

Idag har jag varit och hälsat på Martina och lille Melvin, så liten och söt :). Tyvär blev det bara en snabbis då jag fick ångest och mådde rätt kasst precis när jag skulle åka dit. Känner mig dock ändå rätt nöjd med mig själv för att jag åkte trots att det blev jobbigt för det är ju enda sättet att bli bättre tror jag, att träna och försöka än fast ångesten och paniken kommer. Hoppas iallafall att kunna åka och hälsa på igen och en lite längre stund om inte alltför länge .

RSS 2.0