Vårtecken

Jag kommer med mitt inlägg i Humlebackens vårteckensutmaning nu, det är ju fortfarande måndag i nästan en timma till ;)


Äntligen kan jag hänga tvätten ute, som jag har längtat


Nästan ingen snö kvar nu och krattan har åkt fram.


Nästa vinters ved börjar äntligen bli  färdigklyven, nu är det "bara" staplingen kvar.


De små kattungarna växer för varje dag och i slutet av maj är det dags att försöka hitta
nya hem till de här två busarna och deras två syskon. Är dock väldigt sugen på att ha
kvar den svarta men tror inte sambon tillåter det tyvär.

Måla om huset

 Vi ska brädslå vårt hus i sommar och idag har vi varit ute och kollar färg igen.. Känns som vi kollat hur många gånger som helst utan att vi egentligen kommit fram till så mycket. Man vill ju att huset ska bli fint och att det  ska hålla. Så frågan är vilken märke på färgen vi ska ha och vilken kulör, en riktigt djungel det där tycker jag. Någon som målat om huset nyligt och har några tips?

Ångest

Nu är det riktigt tungt och jag har haft en jobbig ihållande ångest hela kvällen. Funderar på om jag ska våga gå och lägga mig eller om det blir värre då. Önskar så att det bara fanns en lösning som fungerade och fick mig att må bättre, det är så tärande att alltid behöva gå runt och kämpa för allt hela tiden.

Äntligen kan man hänga tvätten ute

Varit fint väder både igår och idag så jag har passat på att hänga tvätten ute :). Har samlat på mig en del tvätt då jag bara tvättat det viktigaste och inväntat att snön runt tvättställningen skulle försvinna. Och igår var det äntligen tillräckligt bart för att ta sig fram.
I övrigt är allt ganska som vanligt det går lite upp och ner och jag har fortfarande problem med ångest/ panikångest men jag hoppas att det ska vända till det bättre snart nu när det är vår och allt.

Vårteckensutmaning

Åttonde  Måndagen med Humlebackens vårteckensutmaning, gud vad tiden rusar iväg och våren tar för sig allt mer :). Ljust på kvällarna är det också, bilderna är tagna vid 20:30 tiden ikväll och det är inte mörkt :)


Äntligen börjar tvättställningen vara innom räckhåll, bara en tidsfråga tills jag börjar
hänga tvätten ute :)


Gården  har tinat fram och med det ser man alla grejer man samlat på sig under vintern,
det som göms i snö kommer fram i tö.


Barmarken breder ut sig även vid sidan av vägen nu.


Kattungarna växer så det knakar, och snart är det dags att försöka hitta nya hem till de små liven.
Skär lite i hjärtat men vi kan ju inta ha kvar allla. 

En fin vårdag i april

Väldigt trött efter en dag full av frisk luft, bus med kattungarna och lite städning. Har varit riktigt fint väder idag och våren gör sig påmind allt mer för var dag, en känsla som jag älskar. Dags att dra sig mot sängen och hoppas på en god natts sömn, godnatt.

Nu börjar det märkas att det är vår

Vårteckensutmaning hos Humlebacken för sjunde gången, eller sjätte för mig då jag missade förra gången då jag låg hemma i förkylning.  Nu börjar det märkas att våren tar för sig på allvar även här lite längre norrut.


Hittade lite gröna blad närmast husväggen, tror det är fingerborgsblommor.


Som ni ser är det en del snö kvar men barmarken tar för sig allt mer :)Vägen är bar och torr.


Småkatterna växer för var dag.

Selma hos veterinären

Idag är Selma hos veterinären för kastrering och jag sitter som på nålar. Hopppas hoppas att allt går bra, känns lite tomt att hon inte är runt benen på mig och busar som vanligt. Tror även Millan funderar en del på vart hon tagit vägen för hon har gått och jamat och letat. Bara 3 timmar kvar nu tills vi förhoppningsvis får hämta hem henne igen.

Kastrera kattenSelma ska in och kastreras nu på onsdag och jag är så nervös, känns så läskigt att de ska skära i henne. Sedan funderar jag mycket över hur hon kommer vara efteråt, hur länge läkningen kommer ta och så. Hoppas bara att allt går bra och att hon kommer pigga på sig snabbt efteråt. Sedan hoppas jag lillgumman kan få chansen att gå ut lite som hon längtat efter så länge men inte fått för risken för kattungar.

Gnäll

Känner mig jätteseg idag är så snuvig att jag knappt sovit något alls inatt. Imorse singlade det ner några snöflingor också, ingen toppendag med andra ord.  Känner mig otroligt gnällig nu men det känns bara så otroligt drygt.  Vill bara bli frisk och att det ska bli fint vårväder NU. Dock har det iallafall tinat bort lite mer snö kan jag se genom fönstret.

Förkyld påsk

Påsken börjar lida mot sitt slut och vi har inte gjort så mycket alls i påsk faktiskt. Var till farmor igår och åt lite påskmiddag men annars har allt varit lugnt och vi är sjuka. Ronnie blev ju förkyld redan i början av veckan och börjar väl vara på bättringsvägen nu. Jag därimot blev väl sämre igår och idag är jag så hes att jag inte har någon röst alls och är snuvig har ont i halsen och är trött. Ute verkar våren ha börjat spira lite smått och jag vill bli frisk så jag kan gå ut och  njuta av att se snön smälta. 

Äntligen är den hemma igen

Äntligen är min dator hemma igen, skönt att slippa sitta med den lilla datorn och gissa vad det står på skärmen. Min dator känns snabbare nu när allt onödigt skit som samlats i den är borta. De verkar även ha rengjort skärmen och tangenterna, jättesnällt men jag får lite dåligt samvete över att jag inte gjort det själv.
RSS 2.0