Lördag

17 minus och några snöflingor som singlar ner utanför mitt fönstret. Jag tänkte se till att få sovrummet ordentligt städat och sedan blir det middag hos mina föräldrar :)

Helgen har startat

Vi startade helgen  med att äta tacos, något vi delar med sisådär halva svenska folket skulle jag gissa ;).  Tidigare  idag så var vi och köpte fogen som fattas till kaklet, hoppas på att få det färdigfogat ikväll.  Har lite eld i baken då det gäller renoveringen och städningen då Ronnie fyller 30 om mindre än 2 veckor och då vill man ju gärna att det ska vara fint.

Hur får jag det gjort?

Jag har så svårt att komma mig för, tänker alltid på saker som jag ska göra och bearbetar dem i huvudet men kommer sedan inte igång.
Det tar otroligt mycket energi utan att det egentligen blir något av det.  Jag måste försöka styra upp det, planera och se till att det blir gjort, men det är så svårt. Särskillt när jag vill att det jag gör ska bli perfekt. Men innerst inne vet jag att det är bättre att få det gjort än att planera något som kan bli perfekt men sedan inte blir gjort.

dålig start

Dagen började dåligt med att jag vaknade med kroppen full av oro och ångest. Var ett tag sedan jag hade så sist men så plötsligt slår det till från ingenstans. tänkte gå och vila lite nu och hoppas att det känns bättre sen.

Hela tänder igen

Igår var jag till tandläkaren och lagade mina hål. Trodde att jag skulle behöva gå en gång till men turligt nog hann han med att laga alla tre på ett besök. Lite jobbigt att vara bedövad på båda sidorna  men det var det värt för att slippa åka dit en gång till :) .

Borra i munnen

Imorgon ska jag till tandläkaren och laga hål, känns jättejobbigt då jag är lite smårädd för tandläkare och det där hemska borrljudet ... Hoppas verkligen att det ska gå bra och att jag får rejält med bedövning..

små små fingrar

Igår var vi och hälsade på Ronnies nya kusin, så liten och söt som socker.  Att man kan ha så små fingrar och tår. Fick även hålla i det lilla underverket och hon var faktiskt rätt nöjd hos mig medan hon skrek när hon var hos R så det är jag ju lite nöjd över ;)

Ljusare

Det blir ljusare för varje dag som går nu och det är verkligen en härlig känsla. Jag kollar soltiderna här och blir alltid lika glad då jag ser att dagarna blivit längre :)

Familjen annorlunda

Ser på familjen annorlunda som jag spelat in och förundras  över hur man kan få in så många barn på liten yta och hur föräldrarna har tid och energi till alla barnen.  De i Älvdalen är lite av min favoritfamilj och  verkar ha det så mysigt i sitt lilla röda hus med alla barnen . Det är nästan så jag blir lite sugen på en egen liten storfamilj. Dock vet jag med mig att jag antagligen inte skulle vara lika lugn och sansad som de på tv om jag hade en 7-8 barn i släptåg. Men antagligen skulle en svenssonfamilj med 1-3 barn passa mig bättre, men vem vet jag kanske inte får några barn alls, sånt kan man ju  nte förutse men den som lever får se.

tandläkarbesöket

Var hos tandläkaren idag och det gick väl lite sådär. Hade tre hål som måste lagas och sen en del början till hål. Men då jag inte varit där på länge och och haft sån ångest över hur det skulle gå  så tycker jag det ända var rätt okej.  Blir till att börja använda eltandborsten, använda tandtråd och tugga fluortuggumin framöver. Nu är jag trött så det är bara att hoppa i säng.. men först ska jag borsta tänderna noooga.

tandläkarångest

Imorgon ska jag till tandläkaren, har inte varit där på länge så jag är väldigt nervös för hur det ska gå. Förbannar mig själv för att jag inte tagit mig för och gått tidigare. Vet att tänderna inte är i toppskick  och dessutom är jag tandläkarrädd så ångesten är rätt stor just nu. 

strul med internet

Mitt internet strular, fösvinner hela tiden och är borta någon  minut sedan tillbaka och så håller det på. Blir så less då det får allt att gå SÅ långsamt. Då jag inte är någon dataexpert vet jag inte hur jag ska lösa det heller. Funderar på om det kan vara något fel på routern? Någon som har tips på vad som kan vara fel och framförallt hur jag kan fixa det?

mildväder

Äntligen har det blivit lite mildare väder, i övrigt är det ganska lugnt här hemma. Vi funderar på om vi ska börja kakla ovanför diskbänken men har som inte riktigt kommit oss för, kanske blir det imorgon.

iskallt

Vi har minus 25 grader ute idag och det har varit så i flera dagar. Bara att hålla sig inne och elda så man får lite värme i huset.

Slängt ut granen

Plockade ner granan idag då den börjat barra så mycket. Ska väl plocka bort resten av julen lite eftersom men det känns lite sorgligt att julen redan är över. Men samtidigt känns det så bra att det går mot ljusare tider och innan vi vet ordet av är det vår igen  :)
RSS 2.0