sätta fart

Julen med alla lata dagar är över och nu är det dags att börja ta tag i städnigen här hemma. Alla julklappar måste hitta sin plats och köket måste färdigställas innan nyår så det är bara att sätta fart.

Snön vräker ner

Inatt har det snöat en hel del och det snöar fortfarande. Så mysigt att det blir en vit jul :)


Huset i all snöyra.


Huset från andra sidan.


Bilen var ren från snö igårkväll.

julkorten

Idag har jag skickat julkorten, en dag försent men jag hoppas att de ändå hinner fram i tid.

En vecka kvar

En vecka till jul och snön har äntligen lagt sig :) Kallt är det också, minus 20 idag så jag håller mig inne.


Utanför mitt fönster


Försökte ta julkort på katterna men de ville inte riktigt vara med ..

Snö

Äntligen snöar det :)

Min vanliga otur

Min vanliga otur, tandläkaren var sjuk idag. Men tandsköterskan tittade lite och sa att det var lite irriterat och att jag skulle skölja med bakteriedödande i några dagar men det lät inte som det var någon större fara iallafall. Bokade en ny tid för undersökning i Januari och då får vi se hur många hål jag har .  Nu ska jag vila lite för jag sov bara 3 timmar inatt.

Jag tävlar

Jag är med och tävlar hos Dahlarna om en fin ljustake från formodesign.com , va med du också vettja.

Tandläkarångest

Sitter och är spänd och nervös, jag ska till tandläkaren imorgon. Jag har sån ångest över det då det var länge sedan jag var där och gud vet vad de hittar för otäckt. Läste nyligen om tandlossning och det skulle jag nog inte gjort för det fick mig att bli extremt nojjig. Det blöder ibland när jag tandtrådar och jag tycker att tandköttet dragit sig lite tillbaka på vissa tänder. Är så orolig och katastroftänker det värsta men hoppas att det ska gå bra.

hittar inte

Det är kris här hemma jag hittar inte julgardinerna, att det alltid ska vara så svårt att veta vart man lagt grejerna.

Änglaspel

Änglaspelet jag köpte på loppis förra helgen, så sött och juligt tycker jag :)


utan spis

Sitter och funderar på vad vi ska äta idag, måste bli någon färdig skräpmat. Vi har ingen spis just nu då vi fortfarande håller på att renovera köket.  Hoppas dock på att få tillbaka den snarast så jag kan laga mat igen.

löpande katt

 Selma har börjat löpa och går runt och skriker, jobbigt att lyssna på.  En äcklig sak är att Kurre försöker para sig med henne trots att han är kastrerad, men det blir väl förhoppningsvis inga ungar iallafall.

Lördag

Nu är vi hemma igen efter att ha varit och grattat pappa och syster. Vi har ätit tårta, mat och sedan  tårta igen så nu är man mätt och belåten ;) . Vi var även iväg på loppis en sväng och där köpte jag ett fint änglaspel, tänkte lägga upp en bild på det sen när jag bytt batteri i kameran.  Nu ser vi på flickan som lekte med elden och vilar lite.

Idol finalisterna

Ser på Idol och hoppas på att Calle och Tove går till final, fast Erik är ju duktig han med.  Egentligen spelar det väl ingen roll då den som vinner sällan är den som blir mest framgångsrik. Vem tror du vinner?

födelsedagar

I helgen har vi fullt upp med födelsedagar i familjen. Idag fyller min syster år och imorgon är det pappa, så det blir till att äta mycket tårta ;). Råkar även veta att det bjuds på mat både idag och imorgon, lyxigt eller hur.

RSS 2.0