Kastrering

Imorgon är det dags att åka till veterinären med Millan för kastrering och märkning. Är lite nervös då det trots allt är en operation men hoppas att allt ska gå bra. Känns skönt att veta att det inte kommer bli några fler kattungar här hemma framöver. För det var trots allt rätt jobbigt med 4 kattungar och vi ska inte tala om hur jobbigt det varit nu när de flyttat, om hjärtat hade fått bestämma hade jag haft kvar alla ;)

Målar

Senaste tiden har det varit otroligt fint och skönt väder ute. Här hemma har vi satt igång med fasaden som vi ska försöka få till i sommar. Ronnie håller på med förberedelserna ute och jag står i garaget och grundar alla bräder. Så tråkigt med grundfärg då den är typ hudfärgad, men det måste ju göras och det blir ju förhoppningsvis roligare när jag får ge mig in på att måla med den riktiga färgen. Nu ska vi snart till mamma och pappa och äta och sen blir det väl till att fortsätta antar jag.

Ett steg fram två bak

Mår inte så bra just nu, har mycket ångest och ofta ont i magen. Funderar mycket på framtiden och på hur det ska bli med allt. Vill så mycket men får ofta hemska panikattacker när jag försöker göra saker. Är så otroligt less på att aldrig få må bra och ständigt ha denna känsla av oro och ångest i kroppen.  Rätt pinsamt när man har svårt för helt normala saker som att åka på affären eller att besöka vänner, får verkligen kämpa med det. Extra jobbigt blir det när det känns som att man tar ett steg framåt och sen puttas bak två steg igen. 
Har funderat mycket på hur mycket jag ska skriva om min ångest här, jag vill ju inte gnälla eller verka totalt galen. Men samtidigt  vill jag bara säga som det är och hoppas att ni förstår.
Ute har det varit varmt nu i några dagar och det har börjat grönska, sommaren är nära nu och jag hoppas verkligen att det ska bära med sig att jag mår bättre.

Helgen

Så har ännu en helg snart förflutit och i helgen har det hänt en hel del. 3 av kattungarna har blivit bokade till nya hem, så nu är det bara en liten stackare kvar.
 Vi har även köpt färg till huset, blev efter många om och men varmgrå från demidekk. Hoppas verkligen det blir fint, så otroligt svårt att hitta den perfekta kulören.  

jord till sallad?

Är sugen på att plantera men samtidigt känner jag att det inte riktigt finns tid och utrymme för det i år. Vi ska försöka byta fasad och då är det rätt opassande att ha massa odlingar  och rabatter i vägen påpekar sambon. Jag håller väl egentligen med men känner mig lite lätt irriterad att det alltid är mina intresseområden som ska prutas bort. Funderar på om jag kan så sallad iallafall, för det borde man väl kunna göra i en större kruka som man kan flytta eller? Någon som vet vad man ska ha för jord när man sår sallad? Tänkte även köpa några tomat och gurkplantor för det är ju roligt att få odla lite iallafall. Nu är jag trött och det är tid för sängen  får fundera vidare imorgon, godnatt.

Ett år har gått.

Idag har det gått precis ett år sedan vår älskade Tiger dog i en bilolycka. Saknar honom fortfarande väldigt mycket.

Regn och färg

Spöregnar ute nu och jag som har tvätten ute, typiskt. Jag skulle ju även plantera lite penseer idag men får kanske bli imorgon då. Fast regnet kanske kickar igång våren och får det och bli grönt och fint, man måste alltid försöka se nåt positivt med allt.
Kanske att vi slänger oss in till stan idag istället och tittar på färg för femtioelfte gången, så otroligt svårt att hitta en färg som är fin och som man ska trivas med länge, men hoppas vi hittar något snart så jag kan börja måla.

Vårbilder

I helgen har vi varit ner till vårt sommarställe i Nordingrå, eller det är mina föräldrars om vi ska vara noga. Passade på att försöka få med mig lite vårteckensbilder däriifrån.


Isen är borta och man får nästan lite lust att bada men det är nog väldigt kallt.Sandstrand och öppet vatten måste ju betyda vår eller hur?


Vattnet porlar härligt i Björnån.


Till sist ett kort hemifrån på kattungarna som nu är urmysiga, dock är det otroligt
svårt att få ett bra kort på alla samtidigt.

RSS 2.0