Josefine 7½ månader

Länge sedan sist, men lusten har inte funnits där och det har varit mycket orosmoment som tagit energi. Nu hoppas jag verkligen att det vänder till det bättre och att allt löser sig.

Josefine har nu hunnit bli 7½ månad och det är full fart hela tiden. Hon har ålat sig omkring ganska länge och  det går fortare och fortare för varje dag och nu har hon även börjat ställa upp sig och krypa på knäna.  Hon pratar även på  för fullt även om vi inte riktigt förstår vad hon säger ;), hon har ett eget ord hon säger till katterna men har ännu inte lärt sig säga mamma och pappa.
Tiden går så fort och jag känner ofta att jag skulle vilja bromsa in lite för att hinna med ordentligt, känns som det var igår du kom till oss men på samma gång känns det som att du alltid funnits här med oss.


Sitter sedan ett bra tag stadigt och kan sitta längre stunder och leka själv.
Klappar händerna mest hela tiden och älskar när man sjunger och gör rörelser.


Har inga tänder ännu men biter intensivt på bitringen , så snart kanske.
 Munnen används också fltigt till att undersöka allt roligt man kan hitta och kattmaten börjar var i farozonen, men tycker det är svårt vart vi ska ha den om inte på golvet.


Gåstolen gillas inte något vdare utan hon vill mest ner på golvet och krypa när man sätter henne i den.
 Att krypa i  gåstolen tyckte hon dock var en höjdare och hon skrattade gott när hon tog sig över hindren och tyckte der var tokigt.


Postat av: Millah - mamma till Amilia ❤

Ja den är otroligt söt den mössan, har även samma mönster i en klänning till henne :) Köpte dom i en ganska nyöppnad affär här i Kalix :)

2012-06-06 @ 20:29:39
URL: http://millahoman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0