en vanlig dag i oktober

 
Ännu en kall gråtrist dag, och i morse var det lite lite vitt på marken. Vi håller oss med andra ord inne och pysslar på lite med det där dagliga som aldrig tar slut.
Josefine härjar på som vanligt och går längst möblerna och pratar på. Mamma, kisse, kissekatt och titta där är det som hon oftast säger. Frågar man henne vart näsan är så tar hon fingret och sätter det på sin näsa, så oroligt sött tycker jag.
Hon står även alltmer utan stöd och nu väntar vi på att första stegen ska komma, hon är fortfarande lite feg men det kommer när det kommer.
 
I helgen köpte vi skor till henne, jättemysigt fodrade var de men ändå inte klumpiga, 299 kronor på Din sko.

Postat av: Mikael

Hej, hoppas jag inte stör!

Jag ville bara höra med dig om du har något intresse av ett Modeforum? Tanken är att hjälpa mindre bloggare eller små hemsidor att synas som inte har råd att betala pengar för tex adwords eller bloggcast. Om man gör ett bra inlägg i modeforumet så får man automatiskt mer läsare och ett plus är att i vårt modeforumt är vi alla vänner och hittar på roliga saker tillsammans. Om du kanske bara gillar att läsa inlägg och inte vill bli medlem så kan du visa ditt stöd genom att klicka på Facebook like knappen i forumet. Tack snälla för att du tar dig tid att kolla på detta / En stor kram från ModeMikael

2013-01-25 @ 18:23:00
URL: http://forum.modekampanj.com
Postat av: Lisette

Har du slutat blogga?

2014-01-18 @ 16:58:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0