systemkamera

Ett hett diskussionsämne här hemma senaste tiden har varit hurvida vi ska köpa ny kamera eller ej. Just nu har vi en gammal seg digitalkamera som sett sina bästa dagar, katterna har dessutom gnagt av kabeln man laddar upp bilder med också.
Vi eller ja mest R är sugen på en systemkamera, men det är svårt vilken man ska välja. Vi vill ju inte lägga för mycket pengar heller då vi har rätt mycket annat som kostar med renoveringar och annat. Sedan är vi ju inga proffsfotografer heller utan det ligger väldigt mycket på amatörnivå, he he. Någon som har tips på en bra och prisvärd kamera?

Postat av: Anonym

Vi på Örnsköldsvik.net skulle helt klart rekommendera en nikon d90 eller en canon 550d.Två prisvärda och otroligt kompetenta kameror. Vilken du till slut väljer beror på vad du behöver få ut av din kamera och vad du föredrar för ergonomi. D90 är bättre för foto, dock så kostar den mer.2010-06-07 @ 07:09:34
URL: http://www.xn--rnskldsvik-dcbe.net/
Postat av: Designing good life - Sarah

Jag har en canon 450D och är supernöjd! Prisvärd och en stor höjning i kvalitet mot min mindre digitalkamera som jag hade innan.

2010-06-08 @ 13:37:49
URL: http://www.designinggoodlife.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0