julaftonsmorgon

Då var det Julafton då . känns lite konstigt faktiskt, vi har ju ingen snö och det är 5 grader varmt hade gärna önskat mig annat väder. Men men det är som det är inget jag kan göra något åt ändå.

Fick paket inatt för Jag och ronnie kunde inte hålla oss från att öppna varsitt  Av honom fick ´jag ett par lila foppatofflor . Har ju länge velat ha ett par av dessa praktiska skor men har varit allt för snål . tyvärr var de lite stora så det blir nog att jag får lov att byta till en storlek mindre. Ush jag hatar att gå och byta saker det är det värsta jag vet. Av mig fick Ronnie pengar för att gå och se filmen göta kanal som jag reserverat platser till . Jag vet ju att han så gärna vill se den fast jag är lite kristisk till den .  Tänkte ju egentligen ge honom biopresentkort eller nåt men det blev inte av att jag fixade det så jag slog in lite pengar istället. Hm tro vad det är  i alla andra paketen som ligger under granen?? jag är nyfiken men det får jag inte veta förens ikväll. Ha en trevlig jul på er.

Postat av: Eddie

Jag firar inte julafton så för mig e det som en vanlig dag =) hehe...just därför man tvättar :) hehe...God Jul på Dig!

2006-12-24 @ 08:44:06
URL: http://www.iordache.se/blogg
Postat av: Madde

God Jul :)

2006-12-24 @ 09:36:21
URL: http://freshfashion.webblogg.se
Postat av: Qaroline

Jo jag jobbar idag : ) började 06:45 imorse slutar 17:30 fast vi firar lite jul på jobbet med, sen blir de julfirande hemma ikväll.

God jul på dig.

2006-12-24 @ 10:32:58
URL: http://Qarolinew.blogg.se
Postat av: Ally

Detsamma, god jul :)

2006-12-24 @ 11:09:13
URL: http://princessan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0