sover för mycket

jag sover alldesles för mycket har en tendens att göra det då jag inte mår bra ! vilket jag aldrig gör under vinterhalvåret. tycker att det är så skönt att sova men samtidigt så hinner man ju inte med nåt annat då man sover 12-14 timmar om dygnet  jag tror att jag sover för att slippa
tänka på allt som 'är jobbigt att bara få vara!   vill helst bara gå i ide och slippa all ångest över skola och allt sånt

Postat av: MyyZz

Ville mest ge dig en *TRÖSTKRAM* och ... du jag vet hur det är .. tyvärr:-( Önskar att jag inte visste .. men de säger att "sova kan man göra när man blir gammal" .. fast man blir så äckligt kocko i huvet på att inte sova.

*kramen*

2005-11-30 @ 15:31:42
URL: http://myyzz.blogg.se
Postat av: Skrollster

ville bara säga att jag läser ikapp mig i din blogg och läser i kronologisk ordning.. men som jag precis skrev.. sova är bra..

2005-12-06 @ 21:47:36
URL: http://skrollster.blogg.se
Postat av: Cobran

Hej!

Känner verkligen igen det där. Sömnen blir som en fristad där man kan glömma alla problem och bekymmer som tynger en. Problemet är bara att man lätt vänder på dygnet och kommer efter i skolan pga det. Antingen så är man ju kanontrött, eller så orkar man ju inte gå alls.

Skönt att våren är här nu med allt detta ljus iaf...

2007-03-14 @ 19:02:00
URL: http://cobran99.spaces.live.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0